Fanatical Support
maakt ons de #1 managed cloud


We ontwerpen, bouwen en ondersteunen de beste cloud voor uw unieke wensen – en daarna ondersteunen we u met ‘Fanatical Support’®. En in tegenstelling tot de de gebruikelijke cloud providers lossen wij problemen op als deze zich voordoen, zodat u zich kan richten op uw bedrijf.

Lees Meer

Wat houdt het in om de #1 Managed Cloud te zijn?

200.000+ klanten wereldwijd

vertrouwen op Fanatical Support

#1 hosting provider

de meeste top 1000 webshops kiezen voor Rackspace

Een leider in het Gartner Magic Quadrant®

in Cloud-Enabled Managed Hosting, Europa en Noord-Amerika, 2015

Cloud Servers

Multi-tenant cloud infrastructuur en single-tenant bare-metal servers – beide direct beschikbaar en gebouwd op OpenStack, het open-source cloud platform.

Lees meer

Dedicated Servers

Hosted single-tenant infrastructuur dat compleet af te stemmen is op uw wensen wat betreft netwerk, opslag en hardware.

Lees meer

"Nadat we voor Rackspace hadden gekozen, bleef onze website live tijdens drukke periodes zoals de British Academy Film Awards en Games Awards van 2014. Dat was eerder niet zo. In vorige jaren werd onze website juist trager in deze periodes - we hadden echt een partner nodig die ons de juiste snelheid, zekerheid en veiligheid kon bieden. Dat is Rackspace."

Kevin Price, Chief Operating Officer, BAFTA

Nieuwe producten en services op de Managed Cloud

High Performance Cloud Servers

High Performance Cloud Servers

Uw websites laden sneller, uw databases kunnen meer aanvragen verwerken en uw video streamt zonder schokken met onze Performance Cloud Servers.

Meer informatie

Object Rocket

Object Rocket

Met MongoDB van ObjectRocket heeft u de mogelijkheid om in de cloud document-georiënteerde databases te bouwen die supersnel en superschaalbaar zijn.

Meer informatie

Rackspace Nieuws

San Antonio, Juli 17, 2014 – Rackspace (NYSE: RAX), de #1 managed cloud company, heeft vandaag bekendgemaakt dat het door Gartner Inc. in het leiders kwadrant van Gartner’s Magic Quadrant voor Cloud-Enabled Managed Hosting in Europa en Noord-Amerika is geplaatst..

Lees meer

Rackspace Blog

Kijk op ons Rackspace Blog om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws