Over Rackspace

Rackspace® (NYSE: RAX) is de marktleider in hybride cloud en grondlegger van OpenStack®, het open-source besturingssysteem voor de cloud. Sinds 1998 leveren we hostingservices op enterprise-niveau aan bedrijven van alle soorten en maten, overal ter wereld. Inmiddels bedienen wij meer dan 205.000 klanten. Wij werken op vier continenten en zijn opgenomen in de lijst met 100 beste bedrijven om voor te werken van Sunday Times.

Wij integreren de beste technologieën uit de sector voor de specifieke behoefte van iedere klant. Wij leveren de meest geschikte oplossingen via een portfolio van public cloud, private cloud, dedicated servers en een combinatie van platforms. En uiterst belangrijk is dat alles ondersteund wordt door onze bekroonde Fanatical Support.​

Fanatical Support

Dit is ons ongeëvenaarde niveau van klantenservice. Rackspace-medewerkers zijn 24/7/365 beschikbaar om te voldoen aan de verwachtingen van de klant en deze zelfs te overtreffen. Fanatical Support is niet alleen wat we doen. Het is wie we zijn. En we laten dit zien met vijf belangrijke beloftes: reactiesnelheid, verantwoordelijkheid, vindingrijkheid, expertise en transparantie.

Oplossingen afgestemd op uw behoeften

Of het nu gaat om een van onze Cloud, Dedicated of E-mail en Apps oplossingen, wij helpen u altijd de oplossing te vinden die het beste is afgestemd op uw behoeften, niet de onze. Als u daardoor minder uitgeeft, is dat prima!

Marktleider in hosting

We doen niets anders dan hosting. Wij zijn toonaangevend op het gebied van Cloud, Managed en E-mail Hosting en dat dankzij onze support, expertise en de diversiteit van onze oplossingen. Daarom won Rackspace in 2012 de prestigieuze UK Customer Experience Award voor IT en Telecom.

Grondige expertise

Met welke technische teams van Rackspace u ook praat - bijvoorbeeld netwerk, back-up, Windows, Linux of storage experts - u kunt er zeker van zijn dat u praat met iemand die verstand heeft van hosting en van computertechnilogie. Wij zijn ook trots dat onze medewerkers gecertificeerd zijn in de volgende technologiën:

 • 165+ Cisco certificeringen, inclusief 122 CCNAs's en 44 CCNP's
 • 200+ Microsoft certificeringen, inclusief MCITP's, MCSA's, MCSE's en MCTS's
 • 160+ Red Hat certificeringen, inclusief RHCE's, RHCSA's en RHCA's
 • 131+ VMware certificeringen, inclusief 60+ VCP's, VCAP's, VTSP's en VCA's.

Greenspace

Van kosteneffectieve groene servers tot bedrijfsbrede beschermingsprogramma's: ons Greenspace™-initiatief hecht grote waarde aan zakendoen op een ecovriendelijke manier. Meer informatie over De groene hosting van Rackspace.

Partners

 • Premium tier partner in het VMware® vCloud Air™ netwerk
 • VMware® Hybrid Cloud powered
 • Red Hat premier hosting partner
 • MySQL gecertificeerde hosting partner
 • Microsoft Gold gecertificeerd
 • ISO 27001:2005 gecertificeerd
 • Level 1 Payment Card Industry (PCI) service provider
 • SSAE16 Type II SOC1, SOC2 (enkel veiligheid en beschikbaarheid) en SOC3
 • Safe Harbor gecertificeerd
 • CDSA Content Protection and Security Standard gecertificeerd.

Erkenning door Gartner

Gartner evalueert elk jaar hostingproviders op basis van een aantal factoren, inclusief de 'ability to execute' van een provider en de compleetheid van de visie. De afgelopen twee jaar zijn wij als leider in het Magic Quadrant voor Managed Hosting in Noord-Amerika en Europa geplaatst. In 2014 erkende Gartner ons als leider in het Magic Quadrant voor Cloud-Enabled Managed Hosting in Noord-Amerika en Europa. Lees Gartner's rapport en lees meer over de waarde van erkenning door Gartner.

Vragen? Neem contact met ons op

Bel Ons E-mail Ons Start Een Chat