Rackspace Academie

Lees hoe u aan succes kunt bouwen op de Rackspace Hybrid cloud

Rackspace Academie is waar u leert het meeste uit de hybride cloud te halen. We bouwen aan een reeks educatief materiaal van klassikale training tot online leren en webinars / online kantooruren. Welke manier van leren uw voorkeur ook heeft, u zult vinden wat bij u past.​

Rackspace Innovation Day

Op 27 Januari organiseert Rackspace de Rackspace Innovation Day. Een dag vol met de nieuwste inzichten op het gebied van Big Data. Denkt u in termen als Hadoop, MapReduce en Hbase? Kom dan zeker langs! Het is de ideale dag om met volle moed geinspireerd aan 2015 te beginnen.

Naarmate we dichterbij 27 Januari komen maken we meer bekend over het evenement, maar hou de datum alvast vrij!

Webinars en kantooruren

Doe op Google+ mee met onze reguliere kantoortijdensessies. We zullen per keer een ander product, dienst of onderwerp bespreken en geven u de kans om vragen te stellen aan de cloudexperts. Ga om mee te doen eenvoudig naar de​ Rackspace Academy Google+ pagina.

We houden ook regelmatig webinars over belangrijke technologieën en Rackspace-partnerdiensten. U kunt zich hiervoor inschrijven door te klikken op de link in het overzicht hieronder.

 

Klassikale training

Als u liever face-to-face leert, kunt u ook deelnemen aan een van onze klassikale sessies. Deze zijn zowel beschikbaar op locaties in het Verenigd Koninkrijk als op ons hoofdkantoor in Hayes, Middlesex. Bekijk het overzicht hieronder voor de nieuwste cursussen en om u in te schrijven.

Overzicht van evenementen

Updates van cursussen ontvangen

Als u zich wilt aanmelden voor updates over de lancering en data van nieuwe trainingscursussen kunt u​ hier klikken.

Evenementen in het verleden

Een evenement of een Google Hangout gemist? Geen probleem.​ Bezoek onze pagina Evenementen in het verleden voor herhalingen of samenvattingen van Rackspace Academy-evenementen.

PreviousNext

Meer bronnen

CloudU

CloudU is een leverancier-neutraal studiepakket dat is ontworpen voor bedrijfsleiders en technische professionals die hun kennis over de grondslagen van cloudcomputing willen uitbreiden. U kunt een CloudU-certificaat verdienen door te laten zien dat u de belangrijkste punten van Cloud Computing beheerst.​ Klik hier voor meer informatie.

Clouddemovideo's

Bekijk onze Cloud-demovideo's,voor werkinstructies waarmee u het meeste uit uw cloudproducten haalt, van serverimplementatie tot hosting van bestanden.​ Bekijk de video's.

Kenniscentrum

Of u nu hulp nodig hebt om aan de slag te gaan of bij complexere problemen, ons kenniscentrum bevat veel handige, eenvoudig te volgen artikelen om u te helpen.​ Bezoek het Kenniscentrum.

Oplossingconfigurator

Als u er niet zeker van bent welke oplossing of welk product juist is voor u, probeer dan onze Oplossingenconfigurator. Als u dat hebt gedaan, kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs, die u verder kan helpen met het creëren van uw ideale omgeving.​ Probeer de Oplossingenconfigurator.

Vragen? Neem contact met ons op

Bel Ons E-mail Ons Start Een Chat