Platform voor applicatieontwikkeling

Test and dev

Test- en ontwikkelingsomgevingen

Het creëren van uw eigen test- en ontwikkelomgeving kan duur en tijdrovend zijn. Met onze portfolio van Cloud Hosting-opties worden deze kwesties opgelost - u kunt uw nieuwe Cloud Servers in enkele minuten opstarten en u krijgt altijd alleen een rekening voor wat u gebruikt.

Richt uw aandacht op uw app, niet op uw infrastructuur

Laat ons de infrastructuur van uw applicatie beheren zodat u tijd kunt besteden aan het perfectioneren van uw programmatuur. Of u nu een individuele developer of een groot bedrijf bent, u maakt tijd en middelen vrij die op uw bedrijf kunnen worden gericht zonder dat er extra personeel nodig is.

Security and reliability

Beveiliging en betrouwbaarheid

Van onze 100% uptime SLA's tot onze rampherstelplannen, wij zorgen ervoor dat uw infrastructuur veilig en betrouwbaar blijft. Onze hardware, software en services voor gegevensbeveiliging zijn gebouwd in overeenstemming met de beveiligings- en nalevingseisen waaraan uw bedrijf moet voldoen.

Cloud Deployments

Bouw via enkele klikken een complete cloudomgeving op de Rackspace public cloud, inclusief het instellen van servers, databases en load balancers, het installeren van software en de configuratie.​ Meer over Cloud Deployments.

Cloud Deployments

Meer bronnen

  • Drempel van levensvatbaarheid e-book.
    Innovatie leidt tot voordeel. Ga experimenteren met gloednieuwe projecten met de open cloud en ontdek hoe de open cloud de drempel verlaagt van levensvatbare projecten.

  • Cloudoverwegingen whitepaper.
    Een whitepaper dat u helpt bij het maken van een keuze uit verschillende cloudopties en het maken van de juiste beslissing voor uw bedrijf.

Andere hostingoplossingen

Rackspace kan u helpen uw complete IT-infrastructuur te beheren. Lees wat er nog meer mogelijk is:

Website- en bloghosting

Uw website moet voorbereid zijn op onverwachte pieken en dalen van bezoekers. Onze oplossingen zijn robuust en betrouwbaar, zodat uw website in de lucht blijft - ook al heeft u nog nooit zoveel bezoekers gelijkertijd gehad.

Hosting voor informatierijke media

Het hosten van een website heeft zijn eigen unieke uitdagingenzoals downtime, pagina's die langzaam laden of trage downloads - die allemaal game over voor uw website kunnen betekenen. Laat het hosten van uw website dus aan ons en wij zorgen dat het goed komt.

Samenwerken op een gedeeld platform

Verbeter het samenwerken van uw team met de krachtige SharePoint-oplossingen van Rackspace. Voeg hier onze goedkope e-mailmogelijkheden aan toe en u heeft een snelle en gemakkelijke manier om met uw hele team samen te werken aan het volgende toffe project.

Test- en ontwikkelingsomgevingen

De code van uw applicatie testen is cruciaal als u uw oplossing wilt lanceren. Een eigen test- en ontwikkelomgeving onderhouden is duur, complex en kost een hoop tijd. Laat Rackspace daarom zorg dragen over uw testomgeving, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.