Cloud Office

 

Rackspace is gespecialiseerd in het dag in, dag uit management van uw e-mail platform. Zo kunt u zich focussen op uw kern business. We maken communicatie binnen en buiten het bedrijf weer gemakkelijk doordat Rackspace een compleet portfolio van e-mail en business hosting services tot de beschikking heeft. Zo blijft u altijd in contact en in control, overal en altijd.

Meer weten Inschrijven voor onze webinars doet u hier.

Multi-Tenant/Hosted Platform

Dit is de beste keuze voor de meeste bedrijven. U bent bekend met deze service als u ooit e-mailoplossingen van uw hosting provider heeft gekocht. Bent u een start-up, of begint u klein? Dan is dit ook de beste oplossing voor u.

Waarom u deze optie moet kiezen:

  1. Rackspace verzorgt het management voor u, omdat wij begrijpen dat u niet een bedrijf begonnen bent om e-mails te managen.
  2. We geven u een plethora aan opties. U kunt zelf kiezen welke opties u aan wilt zetten, afhangende van uw budget.
  3. Door uw e-mail bij de specialist te hosten, kunt u lekker achterover leunen. U weet zeker dat wij zorgen voor het updaten van de spamfilters en het managen van de anti-virus scanners. Het is onze taak uw e-mail veilig te maken en te houden.
  4. Hosted of multi-tenant e-mailoplossingen hebben duidelijke kosten, zijn snel online en zijn geschikt voor het MKB.

Multi-tenant producten

Microsoft Hosted Exchange

Haal het meeste uit Outlook® en uw smartphone met Hosted Microsoft Exchange. Haal het maximum uit e-mail voor uw business.
Lees meer

 

Rackspace Email/Webmail

Snelle, complete e-mailfunctionaliteiten voor slechts £1.35 per mailbox per maand. Gebruik uw eigen domein. Open uw e-mail vanuit Outlook®, uw smartphone of webmail.

Lees meer

 

Microsoft Per User Sharepoint

Onze Per-User SharePoint oplossing is een kostenbesparende manier om de services te krijgen die uw bedrijf nodig heeft en de Fanatical Support® die u verdiend!

Lees meer

 

Microsoft Hosted Lync

Een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier om samenwerking binnen uw team te promoten, op welk apparaat dan ook! Werken met een internationaal team via een standaard PC of smartphone, het kan allemaal.

Lees meer

 

Hybride E-mail

We hebben Hosted Exchange met Rackspace E-mail gecombineerd voor alle vrijheid zonder overbodige kosten. Het resultaat: een geintegreerd platform dan naadloos werkt binnen uw domein.

Lees meer

 

Email Archivering

Veilige, betaalbare archivering voor uw business e-mail.

Lees meer

Single-Tenant/Dedicated Platform

Bedrijven kiezen voor een single-tenant of dedicated platform als ze specifieke eisen hebben rondom veiligheid en compliancy, of als men in het verleden ook al dit platform gebruikte.

Redenen om deze optie te kiezen:

  1. U heeft strikte eisen - zowel intern als extern - om de complete controle over uw technische omgeving te behouden. Prijs is belangrijk voor u, maar u begrijpt dat een budget nodig is voor een customized oplossing.
  2. U heeft specialisten in dienst die u kunnen helpen met het platform. Het Rackspace Support Team fungeert als escalatie.
  3. Een single-tenant of dedicated platform is verplicht volgens regelgeving van uw bedrijf, de sector of de overheid.

 

 

Single-tenant producten

Microsoft Dedicated Exchange

Deze krachtige tool maakt het mogelijk voor bedrijven om effectief communicatiemiddelen te managen, wat weer extra productiviteit tot gevolg heeft.
Lees meer

 

Microsoft Dedicated Sharepoint

Compleet flexibel, volledig supported en technische expertise wanneer u dat nodig heeft. Dit maakt Rackspace de #1 voor Managed SharePoint. Dus leun achterover en laat ons de zorg dragen over uw Sharepoint omgeving.

Lees meer

 

Microsoft Dedicated Lync

Veilig samenwerken met uw collega's was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer