Microsoft Exchange

Beheert u nog steeds uw Exchange Server?

Zeg ja tegen Exchange en nee tegen de kosten en hoofdpijn van het beheer. Onze supportspecialisten hebben jaren ervaring in het beheren en hosten van Microsoft Exchange. Onze uitgebreide kennis van Microsoft Exchange is een van de redenen waarom wij een leidende Exchange-leverancier zijn.

Wilt u meer weten? Onze Exchange webinars kunt u hier zien.

Uptime garantie

Wanneer uw e-mail down is, is uw bedrijf dat ook. Wij weten hoezeer downtime uw productiviteit en kosten beïnvloedt. Dat is waarom wij Hosted Exchange ondersteunen met een ongeëvenaarde​ Netwerk uptime garantie en SLA.

 

Uptime Guarantee

 

Improved security

Verbeterde beveiliging

Hosted Exchange biedt de beveiliging die uw bedrijf nodig heeft. Onze volledig beheerde datacenters voegen, samen met drie antispam- en antivirusscans en SSL-encryptie voor alle e-mailtransmissies, extra bescherming toe voor uw gevoelige mail. Lees meer over de kenmerken van Hosted Exchange.

Bespaar met Exchange Hybrid

Combineer Hosted Exchange met Rackspace E-mail en bespaar geld. Geef uw gebruikers die kracht nodig hebben de robuuste functionaliteit van Exchange, terwijl gebruikers met minder behoeften gebruik kunnen maken van betaalbare, zakelijke Rackspace E-mail - allemaal in hetzelfde domein. Lees meer over Exchange Hybrid.

 

Exchange Hybrid

 

Outlook

Volledig compatibel met Outlook

Microsoft ontwierp Exchange voor samenwerking met Outlook®, synchronisatie op enterprise-niveau biedend met Outlook Web Apps en mobiele toestellen. Dit betekent dat u zowel op dezelfde verdieping als wereldwijd kunt samenwerken, met gedeelde agenda's, wereldwijde adressenlijsten en taken.

Misconcepties over Hosted Exchange

Er zijn een hoop mythes en fabels rondom Hosted Exchange. Wij geloven namelijk dat Hosted Exchange een geweldig product is, dat ieder bedrijf zonder frustraties of hoge kosten in kan zetten.

Daarom hebben we een video gemaakt waarin we de volgende misconcepties aan de kaak stellen:

  • Alleen grote bedrijven gebruiken Exchange
  • Exchange is te duur of de investeringen zijn te hoog
  • Hosted Exchange is niet veilig