Waarom het verstandig is Rackspace uw Sharepoint deployment te laten managen

Wat is Managed Sharepoint?

Met Managed SharePoint laat u de zorgen van administratie, veiligheid en patching achter u. 'Managed' houdt in dat wij alle dingen doen die u niet wilt:

  • Heeft u een complete oplossing nodig? Wij doen dat.
  • Heeft u uw eigen techneuten en wilt simpelweg uw implementatie op onze gespecialiseerde SharePoint servers hosten? Dat kan ook.
  • Wilt u het #1 team van SharePoint specialisten beschikbaar hebben voor hulp en support? Dat doen wij ook.

Voor duizenden van 's werelds grootste bedrijven is Managed SharePoint simpelweg de betere SharePoint. Dat is het voordeel van de #1 Managed Hosting provider.

Meer weten? Aanmelden voor onze Sharepoint webinars doet u hier.

 

 

Per-User Hosting

Een kosteneffectieve manier om te voldoen aan de eisen van uw bedrijf.

Lees meer

Per-Server Hosting

Een custom, schaalbare oplossing dat met uw bedrijf meegroeit.

Lees meer

 

SharePoint is gemakkelijk in gebruik, maar SharePoint managen is gecompliceerd.

 

Gelukkig is 'gecompliceerd' voor Rackspace geen enkel probleem. Er zijn genoeg mensen die het leuk vinden SharePoint zelf uit te vogelen, maar de meeste bedrijven hebben liever dat iemand anders SharePoint management doet. Met Managed SharePoint buigt Rackspace zich over de administratie en de veiligheid van uw omgeving. Dit houdt in dat u precies de SharePoint omgeving krijgt die u wilt, met de minste kopzorgen.

Daarom besloten we de managed optie aan te bieden - en beter dan wie dan ook.

Managed Hosting aanbieden zit namelijk in ons bloed en ons DNA. Daar heeft het altijd al gezeten. We zijn niet voor niets de marktleider in Managed Hosting en deze expertise heeft zich vertaald in het leveren van Managed SharePoint van wereldklasse.

Maar wat maakt ons nu de #1?

  • Rackspace is marktleider op het gebied van Hosted en Managed SharePoint, met meer dan 85% van alle SharePoint licenties die verstrekt worden via Rackspace.
  • Rackspace heeft meer more SharePoint MVPs dan elk ander bedrijf, wat inhoudt dat u altijd toegang heeft tot verregaande technische expertise, wanneer u deze ook nodig heeft.
  • Rackspace SharePoint specialisten hebben meer boeken geschreven over SharePoint (22 tot nu toe) dan welk ander bedrijf dan ook.
  • Rackspace is het enige bedrijf waar SharePoint altijd ondersteund is door Fanatical Support®.
  • Rackspace heeft meer sprekers (6) dan welk ander bedrijf dan ook op de grootste SharePoint meeting ter wereld – SharePoint Conference 2014.

De keuze is aan u.

U kunt kiezen om uw dagen (of nachten, of weekenden) te besteden aan 'doe-het-zelf SharePoint'. Of u laat de specialisten SharePoint managen terwijl u zich richt op wat echt belangrijk is: uw business.