Cloud Backup

Voorbereiden op het onverwachte. Bescherm belangrijke files door deze veilig te back-uppen.

Heeft u écht belangrijke data die u nooit mag kwijtraken, ook niet als er iets mis gaat? Rackspace Cloud Backup beschermd uw belangrijkste gegevens en kan deze snel weer terugzetten als er onverhoopt iets mis gaat. Dat is weer een zorg minder. Maar hoeveel Backup heeft u nodig? Met de oplossingsconfigurator geven we advies op basis van uw situatie - en daar zit Backup bij in. Of u nu bij een groot advocatenbureau of bij slagerij van Kampen werkt, wij hebben de tools om uw omgeving veilig te backuppen.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de twee Managed Cloud service levels? Klik dan hier.

Bescherm uw bedrijf

Of u nu developer of eigenaar van een bedrijf bent, voorbereiding op het onverwachte is cruciaal. Rackspace Cloud Backup beschermt de belangrijke bestanden die uw website of applicatie laten draaien en zorgt ervoor dat uw bedrijf beveiligd is. Als er iets mis mocht gaan, een harddrive gaat kapot of u raakt bestanden kwijt, dan kunnen wij bestanden snel herstellen en zorgen dat u weer gauw aan de slag kunt.

Verhoogde kostenefficiëntie

Rackspace Cloud Backup beschikt over compressie op blokniveau en deduplicatie, wat inhoudt dat back-ups niet alleen efficiënter zijn, maar tevens de storagekosten tot 20 keer terugdringen in vergelijking met traditionele back-ups. Na uw eerste back-up met Cloud Backup zijn de aanvullende back-ups incrementeel en verminderen de storagekosten en bijkomende kosten nog meer.

Snel en gebruiksvriendelijk

Met het nieuwe cloudcontrolepaneel zijn back-ups op bestandsniveau gemakkelijk te creëren, plannen en beheren. In slechts enkele minuten kunt u beginnen met het beschermen van uw belangrijke bestanden en mappen, dankzij de integratie van Rackspace Cloud Backup met Cloud Servers en Managed Cloud Servers. Ook herstel van de back-up is erg gemakkelijk, dankzij het nieuwe controlepaneel. Dit alles verzekert u ervan dat u geen waardevolle tijd hoeft te stoppen in back-ups en deze tijd kunt gebruiken voor belangrijke zaken voor uw bedrijf.

Beveilig uw data

Als beveiliging van groot belang is voor uw bedrijf is er encryptie op bedrijfsniveau (Advanced Encryption Standard, 256 bit key) beschikbaar. Als u encryptie toepast, zal een wachtwoord dat u alleen zult weten uw data beveiligen en omdat u uw AES-256-encryptiesleutel creëert, is uw data al van een encryptie voorzien voordat het de server verlaat en blijft het veilig versleuteld terwijl het is opgeslagen.

“We hebben een groot aantal aanbieders vergeleken, maar Rackspace onderschrijft het belang van Fanatical Support, en dat menen ze echt. In veertien maanden hebben we amper downtime gehad. We hebben zelfs uptime percentage van 99,98%! Dat hadden we vroeger bij lange na niet.”
Marc Benson, Chief Technology Officer, Signage Live