Cloud Big Data Platform

Support van de specialisten

Door Big Data in uw bedrijf te omarmen heeft u de mogelijkheid om unieke inzichten te verkrijgen die uw bedrijf een flink voordeel verschaffen ten opzichte van uw concurrenten. Maar hoe kunt u dit betalen als de data exponentieel groeit?

Ons Hortonworks Dataplatform, draaiende op Apache Hadoop, kan u deze professionele Big Data-oplossing bieden zonder dat u zich een hoedje schrikt van de maandelijkse kosten. Wat data met een hoedje te maken heeft? Geen zorgen, met Managed Cloud krijgt u de cloud - maar zonder de chaos. Onze Big Data experts zorgen dat uw Big Data-oplossing veilig, efficiënt en zonder problemen draait. Daarnaast zijn ze vierentwintig uur per dag beschikbaar om support te leveren.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de twee Managed Cloud service levels? Klik dan hier.

Toonaangevende distributie

HDP is getest en bewezen in de meest veeleisende scenario's. Met een geavanceerde toolset, diepgaande expertise en een robuust partner-ecosysteem levert HDP een optimaal raamwerk voor het benutten van gedistribueerde dataprocessing.

 

Industry Leading

 

Rapid Deployment

Snel implementeren

Voorzie in enkele minuten in een volledig toegeruste HDP-omgeving en schaal deze overeenkomstig uw dataprocessing-behoeften. Beheer alles via ons eenvoudig te gebruiken controlepaneel of onze krachtige API's. En wanneer u hulp nodig hebt, staan onze opgeleide experts 24x7x365 tot uw beschikking, zodat u niet hoeft te wachten.

Robuust partner-ecosysteem

Ons Big Data-cloudplatform is het eerste echte open, op cloud gebaseerde Hadoop-platform in de sector, dat een robuust ecosystem van partners en applicaties mogelijk maakt, waaronder een reeks providers van rapportages, data-analyses en beveiliging. Ze zijn gebouwd op Cloud Big Data, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over extra ontwikkeling.

 

Broad Partner Ecosystem

 

Simple Pricing

Eenvoudig prijssysteem

Bij grote datavolumes lopen infrastructuurkosten gemakkelijk uit de hand. Het Big Data-cloudplatform is een kosteneffectief platform met een eenvoudig prijsmodel dat van toepassing is op de meeste big data verwerkingen, zonder verborgen kosten of contractvoorwaarden.

Fanatical Support®

Onze opgeleide experts staan 24x7x365 klaar om te helpen bij het onderhoud van en werken met uw HDP-omgeving, zonder uw interne bronnen te belasten. Wij kunnen u helpen met probleemoplossing, installatie, configuratie en upgrades. Lees meer over onze cloud service levels.