Cloud Block Storage

Consistente en betrouwbare storageprestaties in de cloud

Alles wat we doen is Managed Cloud

Nooit meer slecht presterende applicaties. Met Rackspace Cloud Block Storage, gecombineerd met ons supersnelle 10 Gigabit Ethernet netwerk, zijn trage apps verleden tijd. Verwacht u dat u er met de servers en SSD-opslag niet helemaal uit komt? Laat ons helpen. Met Managed Cloud helpen de experts van Rackspace u, welke vragen u ook heeft. U kunt ons elk uur van de dag, elke dag van het jaar bellen of mailen en dan lossen we het samen op.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de twee Managed Cloud service levels? Klik dan hier.

Geen idee hoeveel opslag u nodig denkt te hebben? Wij denken graag met u mee! U kunt ons een mailtje sturen, een chat openen of opbellen voor advies. Samen komen we er zeker uit.

Betrouwbare I/O voor uw cloud-apps

Uw gebruikers rekenen erop dat uw applicatie consistent presteert. En u kunt erop rekenen dat onze Cloud Block Storage presteert zoals uw app vereist.

Faster data

Snellere gegevens

Profiteer van een supersnelle 10 Gigabit interne Ethernet netwerkverbinding met het volume van uw Cloud Block Storage via onze Performance Cloud Servers, die potentiële I/O-opstoppingen voorkomen en grotere verwerkingscapaciteit en hogere prestaties voor uw applicaties leveren.

Kies de storageprestatie die goed bij u past

Standaardvolumes werken goed voor alledaagse archiveringsbenodigdheden en SSD-volumes leveren een nog betere prestatie voor databases en andere I/O-intensieve applicaties. Bovendien hoeft u uw servers niet op te schalen; zowel standaard- als SSD-volumes werken met Cloud Servers van de volgende generatie in alle formaten.

Betaal alleen wat u gebruikt.

Onze vermaarde prijstransparantie geldt ook voor Cloud Block Storage, waarbij u nooit meer betaalt dan voor de hoeveelheid storage die u voorziet. Wij brengen ook geen I/O-bewerkingen in rekening, wat het voorspellen van uw maandelijkse uitgaven eenvoudiger maakt. Bekijk onze pagina met prijzen voor meer informatie.

“Het verschil tussen Rackspace en andere cloudproviders is dat Rackspace naar ons toe kwam met een oplossing die ze zelf compleet managen. Zo konden wij 90% van al het IT-support uitbesteden, zodat onze technici zich konden focussen op waar ze écht goed in zijn.”
Dave Walker, Chief Technical Officer bij Kabbee