Cloud Databases

Support door database specialisten

We bieden u een aantal mogelijk opties als het databases betreft - want we snappen dat er niet één oplossing voor iedereen is. Kiest u voor Managed Cloud, dan hoeft het onderhouden van uw database geen lastige of tijdrovende taak te zijn. En kiest u voor het Managed Operations service level, dan helpen onze specialisten u met uw databases. We hebben database-specialisten die u ondersteunen in taken zoals replicatie, backups, indexeren en query optimalisatie. Uw applicaties werken sneller, uw websites laden sneller en uw klanten zijn tevredener. Let de specialisten zorg dragen over de cloud, zodat u tijd en geld overhoudt voor de kerntaken.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de twee Managed Cloud service levels? Klik dan hier.

Geen idee wat voor soort database u nodig heeft? Weet u niet hoe groot uw database dient te zijn? Geen zorgen! Stuur een mailtje, bel ons op of scroll naar beneden en chat met ons! Wij helpen u bij het samenstellen van een ideale oplossing.

Vliegensvlugge prestaties

Rackspace Cloud Databases levert ongelofelijk snelle prestaties. Container-gebaseerde virtualisatie in plaats van de traditionele hardware-virtualisatietechnologie resulteert in snellere applicaties met een vlotte toegang tot uw gegevens.

Ingebouwde gegevensredundantie

Bij ons werken SQL-databases samen met SAN-storage en ingebouwde gegevensreplicatie. Voor u betekent dit een grotere betrouwbaarheid en minder downtime voor uw applicatie.

Geautomatiseerde configuratie

Rackspace Cloud Databases automatiseert het implementeren, configureren en patchen van de databaseserver. Waarom? Om u bedrijfskosten te besparen en ervoor te zorgen dat uw team zich op meer bedrijfskritische taken kan richten.

Gebaseerd op open standaarden

Rackspace Cloud Databases is de eerste relationele databaseservice die is gebouwd op de OpenStack® Nova Compute-codebasis; een betrouwbare, veilige hosting zonder dat uw gegevens aan een propriëtair platform vastzitten. Cloud Databases is inclusief support voor meerdere MySQL-compatibele varianten zoals MySQL 5.6, Percona 5.6 en MariaDB 10.0.