Cloud DNS

Ondersteuning door cloudspecialisten

Met het Rackspace Cloud Domain Name System (DNS) kunt u uw domeinen zonder problemen managen. Besteed u dit liever uit? Kies dan voor Managed Cloud, en laat onze technische experts het voor u oplossen. Met Managed Cloud heeft u ook onbeperkt toegang tot Fanatical Support, wanneer u maar wil. We installeren en configureren uw Cloud DNS en we helpen u bij het maken, verwijderen, importeren en exporteren van domeinen en records. Maar hier stopt het niet, want als u voor het Managed Operations servicelevel kiest, gaan we nog enkele stappen verder.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de twee Managed Cloud service levels? Klik dan hier.

Cloud DNS is nog maar het begin. Wilt u weten wat u nog meer nodig heeft? Vul eens onze oplossingenconfigurator in. Heeft u daarna toch iets meer assistentie nodig. Onze Rackers staan op standby, dus schrijf eens een e-mail, bel ons op of start een chat!

Toegang via controlepaneel of API

Rackspace Cloud DNS is een gratis dienst, ontworpen voor het automatiseren en vereenvoudigen van het beheer van het domeinnaamsysteem. Met het cloudcontrolepaneel en de op REST-gebaseerde API kunt u domeinen, subdomeinen en records opnemen in een lijst en toevoegen, wijzigen en verwijderen.

Gemakkelijke migraties

U krijgt migraties die u geen hoofdpijn bezorgen. Met behulp van een zonebestand dat BIND-9 geformatteerd is, kunt u gemakkelijk domeinen en records importeren en exporteren.

Betrouwbare uptime

Onze DNS-infrastructuur gebruikt IP Anycast Routing, een best practice voor de sector, die onze servers van de hoogst mogelijke uptime ter wereld voorziet.

Het is gratis!

Rackspace Cloud DNS is helemaal gratis. Bestaande klanten van Cloud Servers™, Cloud Servers met een Managed Service Level en RackConnect™ hebben standaard toegang tot de Rackspace Cloud DNS API.