Cloud Files

Alles wat we doen is Managed Cloud

Wilt u ongelimiteerde opslagruimte voor video, audio, plaatjes of documenten? Rackspace Cloud Files is het antwoord op deze vraag, door de combinatie van de schaalbaarheid van OpenStack met de snelheid van het Akamai Content Delivery Network.

Heeft u enkele zorgen over de snelheid van de oplossing? Geen zorgen, met Managed Cloud houden de experts van Rackspace wacht en zorgen zij ervoor dat de files supersnel de hele wereld over gaan. Pay-as-you-go videostreamen naar alle continenten ter wereld? Onze techneuten zorgen ervoor. Wilt u weten welke mogelijkheden van opslag er zijn? Ook met deze vragen helpen onze specialisten.  

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de twee Managed Cloud service levels? Klik dan hier.

Denkt u er toch niet helemaal zelf uit te komen? Geen enkel probleem, samen met u beslissen we welke oplossing van onze producten het beste bij u past. Dus schrijf vrijblijvend een mailtje, bel ons op of start een chat. We komen er samen zeker uit!

Betaal alleen wat u gebruikt.

Cloud Files kent geen kosten vooraf, contracten of verborgen kosten. U krijgt precies die hoeveelheid storage die u nodig hebt, on demand, en u betaalt alleen maar voor de storage en uitgaande bandbreedte die u ook werkelijk gebruikt.

Akamai CDN and Cloud Files

Geleverd via het CDN van Akamai

Het Content Delivery Network van Akamai kan de content in Cloud Files razendsnel wereldwijd verspreiden, zodat uw bezoekers het gevoel krijgen dat ze de informatie lokaal benaderen, hoe groot de afstand tussen hen en de origin server ook is. Wat er gebeurt is dat content wordt gecachet in wereldwijd verspreide edge locaties, zodat gebruikers de content die ze willen zien snel kunnen ontvangen via de dichtstbijzijnde server in het CDN.

Ondersteund door OpenStack

Het team dat Cloud Files ontwikkelde heeft bijgedragen aan de onderliggende broncode die nu is uitgegroeid tot de Object Storage-software van OpenStack. Dezelfde krachtige technologie wordt gebruikt in Cloud Files. Ondersteund door meer dan 130 deelnemende organisaties, groeit OpenStack snel uit tot de industriestandaard voor public en private cloud.

OpenStack

Cloud Files API

Programmatische toegang via de API

De benadering van veel providers is "Hier hebt u een API, dat is toch genoeg?". Wij onderhouden onze code libraries echter actief, zodat ze consequent worden bijgewerkt. Op die manier hebt u het meeste profijt van uw unieke code.