Cloud Load Balancers

Wanneer u hulp nodig heeft bij het managen van workloads binnen uw omgeving is een load balancer de juiste oplossing. Denkt u dat u niet de juiste expertise in huis heeft om een Cloud Load Balancer te ondersteunen? Met Managed Cloud hoeft dat ook niet, want dan buigen de experts van Rackspace zich over uw omgeving. Van installaties tot monitoring, wij pakken het op. En als u voor het Managed Operations service level kiest, dan buigen onze technici zich ook over het aanmaken van, het installeren, het configureren en het troubleshooten. Wij letten op het verkeer naar uw website en de prestaties van uw servers, zodat u zich op uw core business kan richten.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de twee Managed Cloud service levels? Klik dan hier.

Weet u niet precies hoeveel load balancers nu de juiste is voor uw situatie? Geen zorgen, wij denken in elke fase van uw project met u mee. Stuur ons een e-mail, start een chat of bel ons op via het bovenstaande telefoonnummer. Er is altijd een Racker beschikbaar om te helpen de bomen door het bos te zien.

Betaal alleen wat u gebruikt.

Wij stellen de prijs van Cloud Load Balancers vast op basis van gebruik en activiteit. Op die manier weet u altijd wat u uitgeeft. De kosten zijn gebaseerd op gebruik per uur, aantal huidige verbindingen en bandbreedte. Wij brengen niets vooraf in rekening.

Betrouwbare, krachtige technologie

Zeus loadbalancing-technologie beheert uw applicatieverkeer en neemt besluiten over de routering ervan. Als een node faalt, kan een gezondheidscheck deze proactief uit de roulatie nemen om maximale beschikbaarheid te behouden.

Ondersteund door Fanatical Support

Wij bieden 24x7x365 chat-, telefoon- en ticketsupport. Wij helpen u ook loadbalancers in te stellen en beheren via uw controlepaneel en verstrekken documentatie als dat mogelijk is. En dat is nog niet alles.

Kenmerken van Cloud Load Balancers

U krijgt een specifiek (statisch) IP-adres, support voor meerdere protocollen en algoritmen, eenvoudige toegang via een online controlepaneel en open API, compatibiliteit met RackConnect en nog veel meer.

“Nadat we voor Rackspace hadden gekozen, bleef onze website live tijdens drukke periodes zoals de British Academy Film Awards en Games Awards van 2014. Dat was eerder niet zo. In vorige jaren werd onze website juist trager in deze periodes - we hadden echt een partner nodig die ons de juiste snelheid, zekerheid en veiligheid kon bieden. Dat is Rackspace.”
Kevin Price, Chief Operating Officer, BAFTA