Cloud Monitoring

Problemen verhinderen voordat ze zich voordoen.

Support door de infrastructuur specialisten

Als u bezorgt bent dat u klanten kwijtraakt omdat webpagina's niet laden, u onverklaarbare 404 fouten krijgt of dat uw website op onverklaarbare wijze langzaam draait, dan is Cloud Monitoring de ideale oplossing. U komt achter het bestaan van fouten voordat uw klanten doorhebben dat er iets mis is. Wij weten heel goed dat u geen dagtaak moet hebben aan het monitoren van uw servers. Het moet instellen en vergeten zijn. Managed Cloud maakt dit gemakkelijk. Geef aan wat u wilt monitoren, en hoe u op de hoogte gehouden wilt worden als het mis gaat, en het systeem doet de rest. U krijgt dezelfde monitoring tools die wij ook intern gebruiken om te zorgen dat uw systeem als een zonnetje draait, maar zonder de moeite van zelf het management doen.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de twee Managed Cloud service levels? Klik dan hier.

Wilt u met iemand praten om erachter te komen of Cloud Monitoring een goed idee is voor uw omgeving? Wij denken graag met u mee!l

Personaliseer uw waarschuwingen

Met onze API of cloudcontrolepaneel kunt u waarschuwingen instellen die u ontvangt als een service is uitgevallen. Gebruik vervolgens ons cloudcontrolepaneel (of de mobiele app) om het probleem op te lossen voor uw klanten er iets van zien. U besteedt meer tijd aan innovatie en minder aan het handmatig instellen van uw websitemonitoring.

Bespaar tijd en geld

Geen installatie. Geen upgrades. Wij leveren Cloud Monitoring als aanvulling op onze Rackspace open-cloudservices (gratis bij een Managed Service Level), dus onderhoud is ook niet nodig.

Snel schalen

Cloud Monitoring past zich automatisch aan de afmetingen van uw infrastructuur aan. Al voegt u binnen enkele minuten duizenden Cloud Servers® toe, onze Cloud Monitoring-service kan direct over alle servers rapporteren.

Monitor overal

Monitor uw websites en applicaties - of die nu zijn ondergebracht bij de Rackspace Cloud, Rackspace dedicated servers, servers in uw eigen datacenter, of zelfs bij andere serviceproviders. Verstuur waarschuwingen naar uw laptop of smartphone, of maak automatisch een ticket aan bij Rackspace. Houd de vinger aan de pols van uw volledige infrastructuur - inclusief websites, poorten, protocollen en meer.

Wereldwijde controle

Uw klanten kunnen zich overal in de wereld bevinden. Dus waarom zou u niet vanuit elke plek in de wereld monitoren. Cloud Monitoring kan precies dat doen: met meerdere monitoringzones waaruit u kunt kiezen. U kunt aangeven wanneer u een waarschuwing ontvangt - bij de eerste tekenen van een probleem of wanneer diverse locaties bevestigen dat een service is uitgevallen.

Global Control