Automatiseer en standaardiseer uw cloud

Cloud Servers managen en supporten hoeft geen vervelende, herhalende klus te zijn. Cloud Orchestration (Powered by OpenStack® Heat) laat u snel en gemakkelijk servers deployen (en managen) op een consistente manier door het gebruik van templates die u zelf kunt instellen.

GRATIS
BIJ
ELK CLOUD ACCOUNT

Rackspace Templates

Als eenvoudigheid uw doel is, gebruik dan het Cloud controlepaneel om een voorgebouwde, gevalideerde server in luttele minuten online te zetten. In een paar muisklikken kunt u al van start gaan. Onze standaard stacks zijn gebouwd volgens best practices die industriewijd overgenomen zijn. En we voegen steeds meer applicaties toe, zoals we eerder ook WordPress, LAMP, Drupal, PHP, Ruby on Rails, MySQL, MongoDB, Cassandra toevoegden.

Bespaar tijd

Creëer een volledige productieomgeving plus software met slechts een paar klikken - zodat u uw kostbare tijd kunt gebruiken voor innovaties, niet voor installaties.

Bouw volgens best practices

De Rackspace templates zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in het onderhouden, schalen en optimaliseren van allerlei clouds en dedicated servers. Zo kunt u bouwen op een solide omgeving.

Krijgt optimale performance

Stacks automatiseren geeft u het vertrouwen dat uw software geconfigureerd en geoptimaliseerd is voor gebruik in de cloud.

Hoe het werkt:

Stap 1

Selecteer

Selecteer een applicatie in het cloud controlepaneel.

Stap 2

Configureer

OpenStack Heat configureert de server op basis van de template die u gekozen heeft.

Stap 3

Deployen

Gebruik uw applicatie!

Custom Templates

Van simpele tot complexe applicatie stacks, u kunt custom templates zelf bouwen zodat u zeker weet dat de applicaties volgens uw instructies worden ingesteld. Vervolgens kunt u via de Cloud Orchestration API, het Cloud controlepaneel, of de command line templates activeren. Dit geeft u ultieme controle over uw cloud, inclusief de volgorde waarin de servers online komen. Uw templates op basis van YAML- of JSON kunnen zelfs Chef of Ansible scripts triggeren en zo uw servers configureren. Om u te helpen van start te gaan hebben we een bibliotheek met voorgebouwde templates die u kunt downloaden en zelf naar eigen inzicht kunt aanpassen.

Geautomatiseerd

Wees er zeker van dat uw cloud infrastructuur snel online komt en elke keer op dezelfde manier ingesteld wordt.

Simpel

Geen zorgen over hoe servers ingesteld worden en in welke volgorde. Dat bepaalt u vooraf via de template.

Draagbaar

Gebruik uw templates opnieuw en verplaats uw stacks tussen private en public OpenStack clouds. Zolang de cloud Heat ondersteunt, werkt het met een minimum aan benodigde tweaks. U kunt ook uw Amazon CloudFormation templates met een minimum aan tweaks gebruiken, zolang de onderliggende servers maar ondersteund zijn.

Hoe het werkt:

Stap 1

Select

Bouw templates die op YMAL of JSON gebaseerd is, of pas een voorgebouwde template uit onze bibliotheek aan uw wensen aan.

Stap 2

Configureer

OpenStack Heat configureert de servers op basis van de template die u geselecteert heeft.

Stap 3

Deploy

Gebruik uw application!

Belangrijkste Features

Maak gebruik van onze managed cloud. Met Managed Cloud helpen onze experts met managen van uw cloud, of u kiest ervoor om de experts in te kunnen schakelen wanneer u dat wilt. U kiest hoeveel support u wilt op basis van de eisen van uw bedrijf. dit krijgt u met de managed cloud.

Beheer Rackspace cloud resources

Cloud Orchestration kan een grote hoeveelheid aan cloud servers, cookbooks en configuratie scripts aanspreken. Zo is er bijvoorbeeld ingebouwde support voor Chef Solo, waardoor Chef recipes ook te gebruiken zijn.

Gemakkelijke configuratie en updates

Met Custom Templates kunt u bestaande templates simpelweg naar eigen inzicht aanpassen en (via het cloud controlepaneel, via de command line of via de API) testen, hoeveel veranderingen u ook maakt.

Geen additionele kosten

Cloud Orchestration is gratis beschikbaar aan alle gebruikers van onze cloud. U betaalt slechts voor de servers die uw template aanspreekt.

 

Bekijk alle features

 

Meld u aan voor een cloudaccount om van onze applicatie deployment services gebruik te kunnen maken.

Meld u nu aan