Rackspace Private Cloud powered by Microsoft® Cloud Platform

Ongeëvenaarde functionaliteit en beheer, ondersteund door SLA's die toonaangevend zijn in de branche

Rackspace Private Cloud powered by Microsoft® Cloud Platform levert de flexibiliteit en efficiëntie van een openbare cloud, in combinatie met de verbeterde beveiliging, besturing en prestaties van een dedicated omgeving. U profiteert van de kracht van de cloud maar hoeft deze zelf niet te beheren. Zo kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten.

Ons team van experts ontwerpen en implementeren uw eigen private cloud op het Microsoft Cloud Platform. Deze cloud wordt gebouwd op de bekende Microsoft-technologieën van Hyper-V® en System Center en heeft dankzij het Windows Azure® Pack een webinterface. Dit betekent selfservice voor de gebruikers.

Onze specialisten bieden proactieve bewaking van uw private cloud en staan het hele jaar door 24 uur per dag voor u klaar. We bieden garantie voor 100% netwerkuptime en garanderen vervanging van defecte hardware binnen 1 uur.

Bent u op zoek naar een beheerde Hyper-V Server virtualisatieoplossing zonder extra cloudlagen? Informeer naarHyper-V Server powered by Rackspace.

Flexibel beheer van gastbesturingssystemen

Schakel op basis van uw zakelijke behoeften ondersteuning van gastbesturingssystemen in of uit op uw virtuele machines. De ondersteuning van gastbesturingssystemen omvat bewaking, back-ups, probleemoplossing en controle op virussen.

Expertise

We zijn al vier keer Microsoft Hosting Partner of the Year geworden en beschikken over honderden Microsoft Certified Professionals die de grootste Microsoft Exchange- en SharePoint-omgevingen beheren buiten Microsoft zelf.

Schaalbaarheid met beschikbaarheid

Gebruik het Windows Azure Portal om te schalen naar duizenden nodes. Dit portaal bevat ingebouwde voorzieningen voor live migratie en failoverclusters voor maximaal 64 nodes.

Beveiliging

Profiteer van de verbeterde beveiliging van een single-tenant omgeving met fysiek geïsoleerde netwerk-, reken- en opslaglagen. We bieden tevens hardware voor aanvullende netwerkbeveiliging.
Top Features
Gebouwd op basis van Microsoft Hyper-V

Dankzij flexibele ondersteuning van gast-VM's op private en veilige hardware is Hyper-V de beste hypervisor voor uw workloads. Uw cloudplatform is gebaseerd op dit platform en omvat functionaliteit voor automatisering, bewaking en inrichting op basis van selfservice.

Selfservice: Windows Azure Pack

Met het Windows Azure Pack kunnen u en uw gebruikers uw private cloud beheren via een gebruiksvriendelijke webinterface. U kunt zo zelf virtuele machines, websites, databases en nog veel meer inrichten en beheren.

 
Kosteneffectieve licenties

Hyper-V wordt gratis geleverd bij Windows. U hoeft geen hypervisorlicenties aan te schaffen. Dankzij onze hostserverlicenties kunt u zonder bijkomende kosten een onbeperkt aantal Windows-gastbesturingssystemen implementeren. En het prijsverschil tussen System Center-licenties op een server en standaardlicenties voor Windows Datacenter is minimaal. Vergelijk de licentiekosten eens met andere virtualisatieoplossingen.

Samen groeien

Begin met een cloud die de juiste grootte heeft voor uw bedrijf. U kunt uw private cloud vervolgens met u mee laten groeien. Wilt u servers in andere datacenters van Rackspace beheren vanuit een centraal portaal? Wilt u servers gebruiken en beheren in uw eigen datacenter? Wilt u uitbreiden naar Azure Public Cloud? Dit en nog veel meer is mogelijk met uw private cloud.

 
DBaaS (Database as a Service)

Bent u het zat om databases handmatig in te richten, om de beveiliging ervan te beheren en om verbindingstekenreeksen te ontcijferen? Schakel DBaaS in via het Windows Azure Pack en u en uw gebruikers kunnen Microsoft SQL Server®- of MySQL®-databases inrichten via een handige webinterface die wordt uitgevoerd op dedicated en veilige hardware.

Opslagruimte

Gebruik een softwaregedefinieerde opslag als gegevensopslag voor Microsoft Cloud Platform powered by Rackspace.