Cloud Servers

Schaalbare, flexibele servers vanaf slechts 3p/uur

Met een geweldige selectie van beschikbare cloud servers kan Rackspace u de flexibiliteit bieden die u wenst. Zo bieden we u virtuele Performance Cloud servers, extra krachtige cloudservers voor uw zwaarste eisen. ​Uw webshop zal sneller laden, waardoor u minder klanten verliest in het koopproces. Uw database kan veel meer query's verwerken, de gebruikers van uw SaaS-omgeving ervaren een lagere latency en uw applicaties streamen zonder problemen grote videofiles naar uw gebruikers.

Als termen als query's, SaaS en virtuele servers u echter aan het duizelen maken, geen zorgen! Als de #1 Managed Cloud provider helpen we u bij het maken van de juiste keuze, als u daar tenminste behoefte aan heeft. Zo kunnen we u assisteren met het runnen van workloads in de cloud, geven we support op het OS en een grote hoeveelheid veelgebruikte applicaties, monitoren we de verschillende onderdelen van uw complete infrastructuur pro-actief op problemen, kijken we met u naar de toekomst voor het plannen van de volgende stappen en geven we advies over optimalisatie van uw huidige infrastructuur. Plus de 24/7/365 Fanatical Support die u sowieso al krijgt! Dus, waar wacht u nog op? Focus op uw servers en laat Rackspace de zorg dragen over uw cloud.

Hier staat wat we allemaal voor u doen >

Als u echter niet weet waar u moet beginnen, begin dan bij onze Oplossingsconfigurator: deze multiple choice tool biedt u inzicht in de mogelijkheden die we allemaal bieden. En als u wilt weten hoeveel u besparen kan door Rackspace het support te laten verzorgen, waardoor uw IT-ers zich kunnen richten op waar ze écht goed in zijn, vul dan de kostencalculator in. Wilt u liever met een Racker praten over wat er mogelijk is, bel of mail ons dan!

Cloud Servers zijn virtuele computing-machines die verbeterde prestaties leveren met de flexibiliteit de schaal af te stemmen op uw behoeften. U krijgt alle voordelen van verbeterde prestaties en betaalt nog steeds alleen voor wat u gebruikt.

Webpagina's zullen sneller laden voor e-commerceklanten, databases krijgen hogere IOPS en klanten die werken met applicaties die grote videovolumes en mediabestanden streamen ervaren weinig wachttijd.

  • Geheel gebouwd met datacenter-graads SSDs met de bescherming van RAID 10
  • Krachtige Intel® Xeon®-processoren
  • 40 Gigabits per seconde hoog beschikbare netwerkverwerkingscapaciteit voor elke hostmachine
  • Provisioning van Cloud Servers door klanten is een kwestie van minuten, zodat op- en neerschalen weinig tijd kost

Dit alles samen leidt tot betere prestaties voor uw apps. Ze worden ook ondersteund door OpenStack, de marktleider in open-source cloud-besturingssystemen, zodat u niet aan één leverancier vastzit.

Geen bewegende harde schijven in deze server. Met supersnelle SSD's leveren deze Cloud Servers hoge schrijf- en lees snelheden, zodat uw applicatie snel blijft.

Elke host ontvangt 40Gbps netwerkcapaciteit voor applicaties met hoge bandbreedte en razendsnelle Cloud Block Storage prestaties.

De opties variëren van 1GB tot 120GB RAM om werklasten te ondersteunen van eenvoudige webservers tot en met NoSQL-datastores met hoge prestaties zoals MongoDB en Cassandra.

Waarom kiezen voor Cloud Servers?

Eenvoudige, betaalbare prijsstelling

Vanaf maar 3p per uur (£21,90/mnd.) kunt u honderden Cloud Servers starten in enkele minuten.

 

Gebouwd voor betrouwbaarheid

Cloud Servers staan in onze wereldklasse-datacenters met hardware RAID 10 storage, ECC-geheugen en volledig redundante networking en stroomvoorziening tot bij de host.

Betaal alleen wat u gebruikt.

Wij factureren per minuut. Er is geen kostenminimum en u betaalt alleen voor zoveel als u start.

 

Wereldregio's

Bouw uw infrastructuur in een van onze 6 wereldregio's: Londen, Sydney, Hong Kong, Noord-Virginia, Dallas en Chicago.

Bespaar nog meer

Krijg kortingen op Cloud Servers op basis van gebruiksvolume, termijncontracten en vooruitbetaling.


 

Snelle processoren

Cloud Servers werken met krachtige Intel® Xeon® E5-2670-processoren om tot 32 virtuele CPU's te leveren.

Cloud Block Storage

Onafhankelijk schaalbaar, betrouwbare block storage die u kunt koppelen aan uw Cloud Servers. Beschikbaar met zowel standaard- als SSD-volume.

Cloud Networks

Creëer gelaagde softwarematige netwerken en voeg de Brocade Vyatta vRouter toe voor het creëren van complexe topologieën.

Cloud Load Balancers

Verdeel werklast over meerdere Cloud Servers om de verwerkingscapaciteit te verhogen, de reactietijd te verlagen en overbelasting te voorkomen.

Kies uw niveau van Fanatical Support

Elk Cloudaccount omvat een core supportniveau met 24x7x365 toegang tot Fanatical Support® van onze teams. Hierbij inbegrepen zijn services zoals het oplossen van problemen in uw programmatuur bij interactie met onze SDK's en consultatie bij druk-verkeerevents. Als u kiest voor een Managed Cloud-account, kunnen onze cloudexperts u zelfs helpen bij het plannen, inzetten en laten draaien van uw applicatie of website.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de twee Managed Cloud service levels? Klik dan hier.

 

Cloud-applicaties automatisch implementeren

Bouw via enkele klikken een complete cloudomgeving op de Rackspace public cloud, inclusief het instellen van servers, databases en load balancers, het installeren van software en de configuratie.

Met ons controlepaneel selecteert u de applicatie of het framework dat u nodig hebt en de implementatieservice zorgt automatisch voor het voorzien ervan, de implementatie en de software-installatie. Meer informatie over cloudimplementaties.

“Door de hosting uit te besteden bij Rackspace hebben wij maximale focus op het applicatieve beheer en kunnen wij onze klanten ontzorgen in de gehele beheerketen.”
Arjan Wessels, Commercieel Directeur bij The Factor.E