CloudU

Over CloudU

CloudU is een leverancier-neutraal studiepakket dat is ontworpen voor bedrijfsleiders en technische professionals die hun kennis over de grondslagen van cloudcomputing willen uitbreiden. Als u nog niet goed weet wat cloudcomputing is, bekijk dan hier de video voor meer informatie.

Bij CloudU vindt u een omvangrijke reeks van originele whitepapers, live en on-demand webinars, events, lessen, blogs, video's en internetboeken. Allemaal bedoeld voor het uitbreiden van de kennis over cloudcomputing bij bedrijven.

Het programma vloeit voort uit een samenwerking tussen Rackspace® Hosting en sectoranalyst, ondernemer en commentator Ben Kepes van Diversity Limited. De inhoud van CloudU is niet leverancier-specifiek. Iedereen die denkt aan een overstap naar de cloud, ongeacht de leverancier of het platform, kan baat vinden bij CloudU.

CloudU-certificeringsprogramma​

CloudU is een studiepakket dat is ontworpen voor bedrijfsleiders en technische professionals die hun kennis over de grondslagen van cloudcomputing willen uitbreiden. Door alle 10 CloudU-lessen af te ronden en het online eindexamen te voltooien, kunnen professionals een CloudU-certificaat verdienen dat hun kennis van de belangrijkste gebieden van cloudcomputing aantoont.

Hoe u het CloudU-certificaat kunt verkrijgen

Lees de 10 lessen en de ondersteunende whitepapers en doe de test aan het einde van elke les. Zodra u klaar bent met de syllabus, kunt u het eindexamen maken.

Ontvang uw certificaat. Zo gemakkelijk is het!

Over de CloudU-beheerder

CloudU-beheerder Ben Kepes is analyticus, ondernemer, commentator en bedrijfsadviseur. Zijn zakelijke interesses zijn gericht op een gevarieerde reeks van sectoren, van fabricage tot vastgoed tot technologie. Door zijn functie als commentator is hij duidelijk aanwezig in de traditionele media. Ook is hij een intensief blogger. Hij zetelt in de raad van een aantal organisaties, zowel commerciële als non-profit. Ben wordt beschouwd als een autoriteit op het gebied van cloudcomputing en heeft een bijzondere interesse in Software as a Service (SaaS), bedrijfssoftware, software-integratie en technologieën voor grote en middelgrote bedrijven. Ben heeft een passie voor de mogelijkheden van technologie en onderzoekt dit thema graag vanuit verschillende invalshoeken.