Samenwerken op een gedeeld platform

Veelomvattende, goedkope e-mailoplossingen

Mailboxen van Rackspace E-mail kosten maar £ 1,35 per maand. U kunt er via een webbrowser of het apparaat van uw keuze veilig e-mail mee beheren en u hoeft geen licenties te volgen of software te downloaden.​

Microsoft Gold Partners

Als u Hosted Microsoft Exchange wilt, laat dat maar aan ons over. Wij hebben meer dan 100 Microsoft Certified Professionals en combineren gaarne Exchange en een Rackspace E-mailoplossing voor het beste van twee werelden.e best of both worlds.

Gratis 250MB SharePoint

Meld u nu aan voor Rackspace E-mail of Hosted Exchange® en ontvang 250MB SharePoint-storage gratis - u hoeft geen software te downloaden. U hoeft geen server te onderhouden. U hoeft geen licenties te beheren. Wij verzorgen het installeren en het onderhoud - meld u gewoon aan en ga aan de slag!

Extensive SharePoint expertise

Uitgebreide SharePoint-expertise

We zetten meerdere MVP's in (Microsoft Most Valuable Professionals) die door Microsoft erkend worden vanwege hun expertise en hun bijdragen aan de SharePoint-gemeenschap. U bent minder tijd kwijt met het beheren van SharePoint en kunt meer tijd in uw bedrijf steken. Wilt u zelf SharePoint-expert worden? Ons SharePoint Resource Centre bevat de nieuwste tips, whitepapers, supportartikelen en video' s.

Andere hostingoplossingen

Rackspace kan u helpen uw complete IT-infrastructuur te beheren. Lees wat er nog meer mogelijk is:

Test- en ontwikkelingsomgevingen

De code van uw applicatie testen is cruciaal als u uw oplossing wilt lanceren. Een eigen test- en ontwikkelomgeving onderhouden is duur, complex en kost een hoop tijd. Laat Rackspace daarom zorg dragen over uw testomgeving, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Website- en bloghosting

Uw website moet voorbereid zijn op onverwachte pieken en dalen van bezoekers. Onze oplossingen zijn robuust en betrouwbaar, zodat uw website in de lucht blijft - ook al heeft u nog nooit zoveel bezoekers gelijkertijd gehad.

Hosting voor informatierijke media

Het hosten van een website heeft zijn eigen unieke uitdagingenzoals downtime, pagina's die langzaam laden of trage downloads - die allemaal game over voor uw website kunnen betekenen. Laat het hosten van uw website dus aan ons en wij zorgen dat het goed komt.

Platform voor applicatieontwikkeling

U heeft een geweldig idee en wij hebben de ideale infrastructuur voor de ontwikkeling van uw idee. Het maken, testen en 'deployen' verloopt als een speer met de oplossingen van Rackspace, zonder dat u de zorgen heeft van het aanschaffen van uw eigen servers.