Governance- en compliance-eisen

Governance, risico en naleving

GRC zorgt er niet alleen voor dat IT-systemen en -processen overeenstemmen met de regelgeving, maar voegt ook waarde aan het bedrijf toe door het verbeteren van de operationele besluitvorming en strategische planning. Ontdek hoe Rackspace u met GRC kan helpen​

Governance, security & compliance

Disaster recovery

Disaster recovery

DR is vaak een vast onderdeel van de compliance met de industriële regelgeving. Een in-house DR-oplossing houdt echter vaak in dat er gewoonweg te veel technische complexiteiten zijn en er te veel compromissen gesloten worden tussen het minimaliseren van downtime en het controleren van de kosten, om uw DR-oplossing betrouwbaar te laten zijn. Rackspace maakt het ontwerpen, implementeren en beheren van een DR-plan minder moeizaam en beter betaalbaar.

Groene IT

De meeste organisaties zijn het erover eens dat 'groener beter is'. Rackspace ziet duurzaamheid op een zeer holistische manier - wij geloven dat bij aankoopbesluiten rekening moet worden gehouden met de voordelen voor mensen, de portemonnee en de planeet. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw groene geloofwaardigheid te versterken.

Green IT

Andere hostingoplossingen

Rackspace kan u helpen uw complete IT-infrastructuur te beheren. Lees wat er nog meer mogelijk is:

Apps, marketing en social media

Uw concurrentie voorblijven in de dynamische markt van tegenwoordig is één van de grootste uitdagingen die een CIO kan hebben. Het ontwikkelen en uitbrengen van nieuwe applicaties is één manier om uw concurrentie voor te blijven. Rackspace helpt bedrijven bij het verkrijgen van de flexibiliteit om snel op nieuwe kanten en bedreigingen in te springen. Trends zoals BYOD, second screen en online betalen kunnen niet langer genegeerd worden door CIO's. Onderzoek laat echter zien dat IT-afdelingen 70% van de tijd bezig zijn met kleine reparatiebeurten, in plaats van het innoveren van producten en services.

Reputatierisicobeheer

De goede reputatie van uw bedrijf is het resultaat van jarenlange noeste arbeid. En het kan binnen luttele uren aan diggelen liggen. Goed ontworpen websites en IT-infrastructuur kan uw reputatie beschermen.

Oplossingen die downtime voorkomen, hacks tegengaan en de performance van uw applicatie verbeteren zorgen er allemaal voor dat uw reputatie uitmuntend blijft, zelfs als uw website opeens veel bezoekers krijgt. Wij werken met u om uw risico op reputatieschade te voorkomen.

Infrastructuurbeveiliging en -betrouwbaarheid

Nieuwe technologie zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor hackers. Rackspace levert u daarom een combinatie van hardware en software om uw veiligheid te verbeteren. Dit levert uw bedrijf de zekerheid om uw bedrijfsdoelen te behalen. Van onze herstelplannen als het fout gaat tot onze 100% uptime SLA's, wij zorgen dat uw infrastructuur veilig en snel blijft.

Outsourcing versus In-House

Uw IT-infrastructuur moet flexibel inzetbaar zijn, omdat de wereld dat ook van uw business verwacht. Maar wilt u de investeringen doen om deze flexibiliteit in-house te regelen, of kiest u liever voor outsourcing.