Zie applicatie ontwikkeling in een geheel nieuw licht

DevOps is geen software of een product. Het is een compleet andere manier van werken. Het verandert hoe organisaties denken over het ontwikkelen en deployen van applicaties. Het doel? Betere ervaringen voor de klant.

Door ontwikkelaars en systeembeheerders te verenigen met elkaar kunnen beide teams taken als het deployen van servers standaardiseren en automatiseren. Hierdoor daalt uw time-to-market, innoveren uw IT-teams weer, wordt de kwaliteit van uw serverdeployments hoger, stijgt uw operationele efficiëntie en blijft er meer tijd over om op uw business de focussen.

We bieden twee mogelijkheden om uw DevOps implementatie een succes te maken

DevOps Automation Service

Management van uw DevOps tools met het Managed Operations service level

Als uw organisatie klaar is voor de DevOps implementatie, helpen onze ervaren experts u 24x7 met het deployen, managen en supporten van al uw servers. Hierdoor kan uw interne IT-organisatie zich richten op de zaken die daadwerkelijk een toegevoegde waarde hebben voor uw bedrijf.

DevOps Advisory Service

Eenmalige hulp met het faciliteren van de cultuur, processen en de mensen voor DevOps.

Als u hulp nodig heeft om uw organisatie klaar te stomen voor een DevOps aanpak, of als uw DevOps principes en processen in-house wil toepassen, levert Rackspace een breed assortiment van workshops, hulp bij planning en professionele services waarmee u snel aan de slag kan.

Een DevOps aanpak vereist de nodige veranderingen...
Cultuur

Een succesvolle transformatie start met een cultuur die het gat tussen ontwikkelaars en systeembeheerders slecht. Het promoot communicatie tussen iedereen die betrokken is bij applicatie ontwikkeling en delivery. Het richt zich op een constant proces van verbeteringen.

Meten

Continue applicaties en omgevingen monitoren verbetert de code en processen van deze applicaties en omgevingen. Constante verbeteren is een intergraal onderdeel van DevOps en u kan niet verbeteren wat u niet meet.

 
Automation

Infrastructuur als code (door gebruik te maken van tools zoals Chef, Windows PowerShell® DSC, StatsD/Graphite, logstash en Github) maakt systeembeheer een naadloos, geautomatiseerd proces.

Delen/h5>

Door teams te laten samenwerken en ervaring wordt gedeeld kunnen gedeelde doelen en metrics opgesteld worden. Door ideëen en verbeteringen te delen, wat deze ook mogen zijn, wordt een belangrijke cirkel van feedback gecreëerd.

 

Kortom, het proces van ontwikkelen, deployen en monitoren van applicaties leidt tot een geïntegreerde en efficiënte manier van werken waarbij meerdere teams betrokken zijn. Rackspace weet dit omdat wij dit proces al jaren met succes toepassen in onze eigen ontwikkelteams. Wilt u ook voorlopen in de race voor nieuwe productlanceringen en continue innovatie?

 

 

 

Onderzoek naar adoptie van Devops

 

 

Rackspace heeft onderzoek door het onafhankelijke en in technologie gespecialiseerde onderzoeksbureau Vanson Bourne laten doen naar de adoptiegraad van DevOps. In het onderzoek werden 700 beslissers in de IT van bedrijven met meer dan 250 werknemers ondervraagd. Respondenten zijn gevonden in allerlei verschillende sectoren en bij bedrijven van verschillende grootte. Ook kwamen de ondervraagden uit de volgende landen: Amerika (350), Engeland (250) en Australië (100). Deze interviews werden online afgenomen en de respondenten werden uitgebreid gescreend om te zorgen dat de resultaten representatief waren.

Download hier

Sneller binnen uw bedrijf op de DevOps manier werken

Bekijk de video om meer te leren over de DevOps filosofie en hoe de tools en services die Rackspace aanbiedt u kunnen helpen om binnen uw organisatie sneller DevOps te kunnen adopteren.

Interesse in DevOps?