E-Commerce hosting

De wereld van e-commerce is snel en high-tech. Het is daarom niet de makkelijkste taak om altijd up-to-date te blijven, maar uw klanten verwachten dit wel van u. Het is niet langer genoeg om uw website te maken, uw producten te uploaden en te wachten op het binnenkomen van de orders. Tegelijkertijd is het lastig om op te vallen tussen de concurrentie. En uw klanten kopen net zo makkelijk bij een andere webwinkel, dus hoe bent u er zeker van dat ze bij u blijven?.

Klantenervaring is koning.  Uw website moet bol staan van relevant content, interactief zijn en op zowel computers, tablets en smartphones dezelfde ervaring bieden. Pagina's van uw website moeten snel laden, navigatie over de pagina moet gemakkelijk zijn en uw server moet met zowel voorspelbare als onvoorspelbare pieken om kunnen gaan. Daarnaast moet uw website veilig zijn, voldoen aan de geldende regelgeving en het afrekenen zonder problemen verlopen.

Rackspace geeft u de prestaties, de expertise en de betrouwbaarheid die u nodig heeft om uw e-commerce strategie uit te kunnen voeren. En met de onderstaande tools en onze specialistische kennis bent u in staat om al het mogelijke uit uw website te halen.

Platform partners en infrastructuur

Welk platform kiest u voor uw e-commerce website? Hoe kunt u uw platform inrichten voor maximale prestaties? Een omgeving voor uw webshop uitkiezen doet u niet zomaar. Het is de ruggegraad van uw online verkoopkanaal. Het is de grootste investering die u maakt, dus u wel zeker zijn u optimale prestaties krijgt voor uw investering.

Lees meer

Risicomanagement en compliancy

Bij de online verkoop van producten of services zijn veiligheid, risicomanagement en planning voor eventuele downtime uitermate belangrijk. Een lek in uw veiligheid of gehackte databases kunnen misgelopen orders, ontevreden klanten, reputatieschade en uiteindelijk minder winst betekenen. Wij helpen u om al deze narigheid te voorkomen.

Lees meer

Plannen voor pieken en
dalen

Seizoensdrukte zoals Kerst en Sinterklaas zijn gemakkelijk om voor te plannen, maar de plotselingen populariteit van virale campagnes is een ander verhaal. U weet nooit wanneer uw webshop het opeens druk gaat krijgen - en waarom. En als u niet voorbereid bent op deze drukte, loopt u voor altijd deze gouden kans mis.

Lees meer

Probeer onze handige tools

We hebben een aantal handige tools voor u gemaakt, waarmee u kunt checken hoe uw webshop ervoor staat. U kunt ze gewoon gratis gebruiken. Onze tools helpen uw webshop sneller, beter, veiliger en winstgevender te worden.

Hoe snel is uw website?

Een langzame website betekent een slechtere ervaring voor uw klanten. En als uw klanten minder tevreden zijn, zal reputatie en uw winst eronder lijden. Probeer onze handige tool en weet zo de oorzaak van uw trage website te achterhalen.

Check de snelheid van uw webshop

Bereken de kosten van downtime

Een kind snapt nog dat als uw website down gaat, u geen omzet kan genereren. Maar als uw marketingcampagne aanslaat en uw product of website opeens populair wordt, bent u dan op dit verkeer berekend? Of heeft u een website die het extra verkeer niet aan kan? Bereken hoeveel omzet u misloopt als uw website down gaat.

Bereken de kosten van downtime

De infrastructuur van uw webwinkel is de ruggegraad van uw succes. Rackspace is een retail hostingspecialist met expertise en services specifiek gericht op het bouwen van veilig, schaalbare webwinkels met minimale downtime. Met onze hostingoplossingen staan de prestaties van uw webwinkel centraal, waardoor u uw omzet zal zien groeien. Niet voor niets zijn we het vertrouwde adres voor bekende, succesvolle webwinkels.

Schakel Rackspace in en wij bouwen samen met u aan een robuuste infrastructuur voor uw winkel. Met onze uitgebreide portfolio aan producten en services hebben we altijd de juiste oplossing voor u. Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Komt u er niet uit? U kunt ten alle tijden Fanatical Support® inschakelen. We gaan verder dan slechts het hosten van uw webshop, we denken met u mee met het bereiken van de gewenste groei en het ontwikkelen van een eersteklas online winkelervaring.

Hoe Winkelstraat.nl een naadloze koopervaring realiseert

Via Winkelstraat.nl kunnen online shoppers een kijkje nemen bij 160 high-end fashion boutiques in heel Nederland. Deze boutiques hebben ieder een exclusieve collectie aangevuld met limited editions. Op Winkelstraat.nl gekochte artikelen worden direct vanuit de boutiques naar klanten verzonden.

De high-end fashion webshop heeft naast een site ook een mobiele applicatie. De snelle groei en complexe vereisten van Winkelstraat.nl vragen om een flexibele hoster met voldoende capaciteit en kennis om een robuuste online omgeving neer te zetten. Hierdoor heeft Winkelstraat.nl de zekerheid dat zelfs tijdens de drukke feestdagen elke gebruiker dezelfde naadloze koopervaring ervaart; of deze nu online, op de app of in de winkel is!

Body & Fit: een shop voor iedere sporter

Gracious Studios helpt bedrijven met het bedenken, ontwikkelen en uitrollen van succesvolle cross-media marketing campagnes. Specialisten binnen Gracious Studios zorgen dagelijks voor campaignmanagement van de marketing activiteiten van de klant. Deze activiteiten bestaan uit meerdere online en offline marketing disciplines. Een interactieve marketing campagne is volgens Gracious Studios een minimale vereiste voor online succes.

Voor Body & Fit shop, de grootste Nederlandse online winkel voor voeding, sport en dieet supplementen, was Gracious Studios verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe website en de nieuwe mobile applicatie. Zie in de video hoe de samenwerking tussen Gracious Studios en Rackspace leidde tot het ideale Enterprise e-commerce platform voor Body & Fit.

 

De valkuilen van E-commerce

 

Hoe lang duurt het voordat een bezoeker van uw webshop uw site verlaat omdat de pagina's traag laden? Deze video geeft op deze vraag antwoord. Leer over het belang van een webshop dat draait op krachtige cloud of hybrid hardware, met de experts die de winkel snel houden en uw klanten die kopen én terugkomen.

 

 

Een nieuw tijdperk van eCommerce

Technologische uitdagingen beantwoorden

Een gebruiksvriendelijke website zorgt voor tevreden klanten, maar een naadloze koopervaring die klanten ervaren in winkels, op sociale media, op computers, op mobiele telefoons en op tablets zorgt dat klanten tevreden terugkomen.

Ampersand, Rackspace, Salmon en Conexus hebben de handen ineengeslagen om u deze eBook met laserfocus op online retail te brengen. Er wordt aandacht geschonken aan het belang van een omnichannel ervaring voor de klanten. Ons panel van experts laat u zien hoe intelligente technologische innovaties u in staat stellen meer te verkopen, klanten positief te verrassen en kosten te drukken - zodat u het jaar boven verwachting kan afsluiten.

Download het eBook.

 

 

Wilt u meer weten? Ga eens in gesprek met onze e-commerce specialisten.

Wij bellen u terug Start een chat