Overal en altijd samenwerken met Dedicated Lync

Werk via het internet samen met uw collega's, zonder de zorgen dat uw gevoelige data op straat komt te liggen. Met Dedicated Microsoft® Lync® heeft u een snelle en gemakkelijke manier om binnen uw bedrijf alle online communicatie te laten verlopen, inclusief chatten, videobellen, telefoneren en files versturen. Dit allemaal op servers die alleen voor uw organisatie bestemd zijn, voor de ultieme veiligheid.

Onze single-tenant, standalone oplossing voegt zich naadloos in uw bestaande Exchange en SharePoint omgevingen, of deze nu in uw eigen datacenter staan of in die van ons. We installeren, configureren en managen Lync. We werken met u samen om uw oplossing zo te maken dat het past binnen uw complexe organisatie.

Omdat wij Microsoft Gold Partner zijn, weten we wat er nodig is om uw Lync-oplossing een succes te maken. Onze technici monitoren en managen uw oplossing 24/7. Mochten er toch complicaties optreden, dan kunt u natuurlijk rekenen op onze befaamde Fanatical Support.

VEILIG VERBONDEN, OVERAL EN ALTIJD

Neem contact op

Samenwerken, overal en altijd

Werk slimmer door versleutelde chatfunctionaliteiten te gebruiken en wees efficiënter door te videobellen met meerdere partijen.

Verbeter de betrouwbaarheid

Rackspace heeft één van de beste 'uptimes' in de industrie. Ervaren ingenieurs managen uw complete omgeving, van firewalls tot de installatie van Lync.

Veiligheid en compliancy

Voldoe aan de veiligheids en compliancy eisen met servers en netwerken die dedicated zijn voor uw organisatie.

Zoekt u een minder gecompliceerde versie van Microsoft Exchange en Lync? Combineer dan onze Hosted Microsoft Exchange 2013 and Hosted Microsoft Lync oplossingen.

De belangrijkste functionaliteiten

Multi-platform

Beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS, en Windows Phone.

Videobellen

Start een 1-op-1 videoconferentie vanuit een e-mail, meeting verzoek, Lync-client en zelfs vanaf een mobieltje.

Verhoogde productiviteit

Check de status van het persoon die je net een mailtje hebt gestuurd, zonder dat u de inbox hoeft te verlaten. Met Lync heeft u ook persoonlijke statusberichten, profielfoto's en gedeelde locaties.

Single-tenant veiligheid

Ideaal voor bedrijven met extra eisen op het gebied van veiligheid en compliancy die niet de zorgen van het management van de eisen infrastructuur op zich willen nemen.

Overal en altijd samenwerken met uw collega's, via Hosted Microsoft Lync.
Neem contact met ons op