Oplossingen voor middelgrote tot grote bedrijven

Rackspace: serviceleider in Managed Hosting en cloudcomputing

Middelgrote tot grote organisaties kiezen voor hun complexe hostingbehoeften voor Rackspace omdat onze core business bestaat uit het leveren van uitzonderlijke service, namelijk Fanatical Support®. Of het nu gaat om de behoeften van een afdeling of van uw hele organisatie, websites of applicaties: u kunt altijd vertrouwen op public cloud, private cloud, dedicated hosting en hybrid hosting oplossingen van Rackspace. Wij zijn de partner-of-choice voor 40% van de FTSE 100

Gartner

Gartner

Rackspace is erkend als leider in Gartner's Magic Quadrant voor Europees Managed Hosting 2014. Deskundige analisten van Gartner kijken naar de belangrijkste leveranciers en positioneren die op basis van hun 'compleetheid van visie' en 'vermogen tot uitvoeren'. Lees het rapport van Gartner..

Dominos Pizza

Beoordeling

"We waren op zoek naar de hoge beveiligingsgraad en de mogelijkheden van dedicated, managed hosting, en dat in combinatie met de schaalbaarheid van cloudhosting. Rackspace beantwoordt aan al deze verlangens, en meer."

COLIN REES, IT-DIRECTEUR, DOMINO'S PIZZA

Uw doelen

Kosten verlagen

Maak gebruik van de schaalvoordelen, operationele efficiëntie en lagere kosten die Rackspace te bieden heeft.

Geen lock-in

'IT op zakelijke snelheid': maak gebruik van dynamische schaalbaarheid (zowel omhoog als omlaag) en bespaar tijd door uw marketing in lijn te brengen met de bedrijfsbehoeften.

Expertise

Door uw IT-resources uit te besteden, verliest u geen tijd aan operationeel onderhoud, kunt u focussen op strategische initiatieven, helpt u uw bedrijf productiever te worden, behoudt u bestaande klanten en werft u nieuwe.

Flexibiliteit

De tijd van langdurige, lock-in contracten is voorbij. Rackspace belooft contractuele en commerciële flexibiliteit: u betaalt als u groeit, zo niet bespaart u.

Kenniscentrum

Al onze klanten hebben behoefte aan oplossingen die altijd beschikbaar zijn en ondersteund worden door diepgaande technische expertise en Fanatical Support. Maar wij begrijpen ook dat organisaties in specifieke sectoren voor specifieke uitdagingen komen te staan. Rackspace is even trots op de organisaties waarmee we samenwerken als op de technische en zakelijke expertise binnen ons eigen bedrijf. Lees onze casestudies om uit te vinden hoe we onze klanten helpen, lees onze whitepapers of bekijk onze webinars om meer te leren over hosting en cloudoplossingen en bekijk onze video's om onze klanten in hun eigen woorden meer te horen uitleggen over hun infrastructuur en onze Fanatical Support.

Een van onze video's: Domino's Pizza

Dominos Pizza

Collin Rees, IT-directeur, vertelt over de IT-omgeving van Domino's Pizza en hun specifieke mix van dedicated en hybride hosting en cloudhosting. Colin legt ook uit waarom hij ervoor koos om met Rackspace samen te werken.

Bekijk de video

Een van onze webinars: SharePoint

Hoor hoe Rackspace en Microsoft kunnen helpen met alledaagse bedrijfsscenario's, zoals consolidatie en upgrades, gebruikmakend van SharePoint voor veel data en databronnen, en als een Extranet.

Bekijk dit webinar

Oplossingen per business-issue

Organisaties hebben ongeacht hun grootte te maken met zakelijke uitdagingen. IT kan de kern van de oplossing vormen, maar net zo goed de grondoorzaak van het probleem zijn. Of u nu hulp nodig heeft bij het opzetten van een langetermijnstrategie of een tactische oplossing voor de korte termijn, Rackspace heeft de technische expertise en het zakelijke inzicht om u bij te staan in het vinden van de passende zakelijke oplossing.

Oplossingen per branche

Al onze klanten hebben behoefte aan oplossingen die altijd beschikbaar zijn en ondersteund worden door diepgaande technische expertise en Fanatical Support. Maar wij begrijpen ook dat organisaties in specifieke sectoren voor specifieke uitdagingen komen te staan.

Ontdek hoe wij werken met organisaties in uw markt en lees meer over onze kijk op uw branche.

Oplossingen per gebruiksmogelijkheid

Uw exacte wensen zijn uniek voor u en uw bedrijf. Daardoor is het waarschijnlijk dat het vinden van een infrastructuur die aan uw specifieke eisen voldoet leidt tot een out-of-the-box-oplossing. Onze afdeling gebruiksmogelijkheden geeft een aantal gebruiksvoorbeelden voor Rackspace-infrastructuur en is erop gericht om u duidelijk te maken hoe wij kunnen helpen om uw project te doen slagen.