Fanatical Support

Wie wij zijn

WE ZIJN ALTIJD HIER

Directe, een-op-een interacties met ons supportteam, 24/7, 365 dagen per jaar. Geen irritante geprogrammeerde menu's als u belt.

WE STAAN KLAAR OM TE HELPEN

Met een gedetailleerde planning of voor een noodgeval om 3 uur 's nachts, u krijgt altijd onbeperkte, technische support per telefoon en toegang tot onze enorme online kennisbank.

WE ZIJN GEDREVEN

Wij helpen u graag en wij zijn voor die taak toegerust. Dus als u Rackspace belt, krijgt u iemand te spreken die uw probleem kan oplossen.

WE ZIJN TRANSPARANT

Wat er ook gebeurt, onze Rackers praten altijd eerlijk. En als we een fout maken, zullen wij die openlijk toegeven EN goed maken.

Wat wij bieden

EXPERTISE

Wij hebben technici die gecertificeerd zijn voor Red Hat, Microsoft, VMware en Cisco naast vele andere certificeringen en kwalificaties, allemaal 24/7, 365 dagen per jaar voorhanden.

FLEXIBILITEIT

Onze klanten passen regelmatig hun configuraties aan vanwege hun veranderende zakelijke behoeften. We handelen snel voor soepele, pijnloze veranderingen: we zijn snel en vinden dat geweldig!

REACTIESNELHEID

We behandelen elke interactie met een klant als een prioriteit. Dit betekent dat u uw dag met een gerust hart kunt voortzetten in de wetenschap dat wij snel voor u het uiterste doen dat we kunnen.

STERKE SLA'S

Onze SLA's garanderen dat u 100% vermogen en 100% netwerk-uptime krijgt, met een gegarandeerde vervanging binnen 1 uur bij falende hardware. En dat is het minimum.

Wat we nooit zullen doen

GEEN TECHNOLOGISCHE LOCK-IN

Rackspace is toegewijd aan open standaarden. Daarom lanceerden wij OpenStack®, het verkoper-neutrale, open source cloudbesturingssysteem.

GEEN VENDOR LOCK-IN

Als wij niet aan onze contractuele verplichtingen voldoen en het niet kunnen herstellen, kunt u weggaan. Blijf omdat u dat wilt, niet omdat u dat moet.

GEEN STANDAARD ANTWOORDEN

We maken geen gebruik van scripts om problemen op te lossen: we gebruiken gewoon ons verstand. Onze klanten verdienen de juiste antwoorden, niet wat scripts ons opdragen om te zeggen.

GEEN STANDAARDOPLOSSINGEN

Wij helpen u de oplossing te vinden die het best aansluit op uw behoeften, niet wat ons uitkomt. Als u kunt besparen op uw kosten, dan is dat fantastisch!

Vragen? Neem contact met ons op

Bel Ons Email Ons Start Een Chat