Apps, marketing en social media

Initiatieven sociale media

Marketing- en communicatieafdelingen moeten nieuwe wegen naar de markt identificeren, testen en beoordelen - de mantra is om snel te slagen of te falen en door te gaan naar het volgende grote project. Rackspace kan uw bedrijf helpen om aan deze voortdurend veranderende eisen te voldoen zonder de rest van uw IT-vermogen te beïnvloeden.

Marketingcampagnes

Hostingoplossingen die de snelle implementatie en schaling bieden die marketingafdelingen nodig hebben en die IT-afdelingen maar moeilijk kunnen leveren.

Mobiele applicaties

U heeft een fantastische mobiele app ontwikkeld, maar hoe kunt u het in verschillende landen beschikbaar maken? Rackspace helpt u om uw organisatorische reikwijdte te vergroten door te profiteren van de mobiele mogelijkheden in een cloudomgeving.

Mobiele sites

Toegang tot websites via mobiele apparatuur, of het nu gaat om een tablet, smartphone of een ander toestel, neemt snel toe en zal blijven stijgen. Onze hostingoplossingen met geïntegreerde content distributienetwerken (CDN's) stellen u in staat om de browsing- en koopervaringen van uw mobiele gebruikers te verbeteren.

Meer bronnen

  • Drempel van levensvatbaarheid e-book.
    Een e-book gericht op de belangrijke kwestie van innovatie en hoe open cloud de drempel van levensvatbare projecten voor organisaties verlaagt.

  • Cloudinnovatie video.
    Een video die toont waar cloud klanten helpt te innoveren en waarom de cloud zo sterk is op bepaalde cruciale punten.

Andere hostingoplossingen

Rackspace kan u helpen uw complete IT-infrastructuur te beheren. Lees wat er nog meer mogelijk is:

Van investeringen naar operationele kosten

IT komt steeds meer onder druk te staan om meer en snellere service te leveren voor minder geld. Dit is een flinke uitdaging, vooral in een crisissituatie. Uw IT-infrastructuur outsourcen levert uw bedrijf veel voordelen en kostenbesparingen op, vooral wanneer u dit vergelijkt met in-house oplossingen. En de extra flexibiliteit die het IT-model van operationele kosten u biedt, mag u ook niet negeren.

Infrastructuurbeveiliging en -betrouwbaarheid

Nieuwe technologie zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor hackers. Rackspace levert u daarom een combinatie van hardware en software om uw veiligheid te verbeteren. Dit levert uw bedrijf de zekerheid om uw bedrijfsdoelen te behalen. Van onze herstelplannen als het fout gaat tot onze 100% uptime SLA's, wij zorgen dat uw infrastructuur veilig en snel blijft.

Outsourcing versus In-House

Uw IT-infrastructuur moet flexibel inzetbaar zijn, omdat de wereld dat ook van uw business verwacht. Maar wilt u de investeringen doen om deze flexibiliteit in-house te regelen, of kiest u liever voor outsourcing.

Governance- en compliance-eisen

Elk bedrijf heeft te maken met regelgeving en compliancy. Of dit nu ISO-certificeringen of regelgeving omtrent het verhandelen van aandelen zijn. Eén van de strategische elementen die met veranderingen in regelgeving te maken hebben is de bescherming en management van informatie - iets wat traditioneel gezien binnen de IT zit. CIO's moeten niet slechts de impact van nieuwe innovaties beoordelen, ze moeten ook de juridische implicaties snappen.