Van investeringen naar operationele kosten

Opex- versus Capex-budgetuitgaven​

Verplaats uitgaven van initiële investeringskosten naar maandelijkse operationele kosten. Betaal als u groeit en bespaar als u krimpt.

Totale kosten van eigenaarschap verminderen

Profiteer van cloudcomputing en virtualisatietechnologieën om uw infrastructuur te optimaliseren zonder ongebruikte 'slapende' processor.

De business case opbouwen

Focus op IT die waarde toevoegt aan uw bedrijf en versterk tegelijkertijd uw ecogeloofwaardigheid. Rackspace kan overtuigend bewijs leveren over ons gebruik van groene energie en onze duurzaamheidsmaatregelen.

Meer bronnen

Andere hostingoplossingen

Rackspace kan u helpen uw complete IT-infrastructuur te beheren. Lees wat er nog meer mogelijk is:

Governance- en compliance-eisen

Elk bedrijf heeft te maken met regelgeving en compliancy. Of dit nu ISO-certificeringen of regelgeving omtrent het verhandelen van aandelen zijn. Eén van de strategische elementen die met veranderingen in regelgeving te maken hebben is de bescherming en management van informatie - iets wat traditioneel gezien binnen de IT zit. CIO's moeten niet slechts de impact van nieuwe innovaties beoordelen, ze moeten ook de juridische implicaties snappen.

Infrastructuurbeveiliging en -betrouwbaarheid

Nieuwe technologie zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor hackers. Rackspace levert u daarom een combinatie van hardware en software om uw veiligheid te verbeteren. Dit levert uw bedrijf de zekerheid om uw bedrijfsdoelen te behalen. Van onze herstelplannen als het fout gaat tot onze 100% uptime SLA's, wij zorgen dat uw infrastructuur veilig en snel blijft.

Outsourcing versus In-House

Uw IT-infrastructuur moet flexibel inzetbaar zijn, omdat de wereld dat ook van uw business verwacht. Maar wilt u de investeringen doen om deze flexibiliteit in-house te regelen, of kiest u liever voor outsourcing.

Reputatierisicobeheer

De goede reputatie van uw bedrijf is het resultaat van jarenlange noeste arbeid. En het kan binnen luttele uren aan diggelen liggen. Goed ontworpen websites en IT-infrastructuur kan uw reputatie beschermen.

Oplossingen die downtime voorkomen, hacks tegengaan en de performance van uw applicatie verbeteren zorgen er allemaal voor dat uw reputatie uitmuntend blijft, zelfs als uw website opeens veel bezoekers krijgt. Wij werken met u om uw risico op reputatieschade te voorkomen.