Van investeringen naar operationele kosten

Opex- versus Capex-budgetuitgaven​

Verplaats uitgaven van initiële investeringskosten naar maandelijkse operationele kosten. Betaal als u groeit en bespaar als u krimpt.

Totale kosten van eigenaarschap verminderen

Profiteer van cloudcomputing en virtualisatietechnologieën om uw infrastructuur te optimaliseren zonder ongebruikte 'slapende' processor.

De business case opbouwen

Focus op IT die waarde toevoegt aan uw bedrijf en versterk tegelijkertijd uw ecogeloofwaardigheid. Rackspace kan overtuigend bewijs leveren over ons gebruik van groene energie en onze duurzaamheidsmaatregelen.

Meer bronnen

Andere hostingoplossingen

Rackspace kan u helpen uw complete IT-infrastructuur te beheren. Lees wat er nog meer mogelijk is:

Apps, marketing en social media

Uw concurrentie voorblijven in de dynamische markt van tegenwoordig is één van de grootste uitdagingen die een CIO kan hebben. Het ontwikkelen en uitbrengen van nieuwe applicaties is één manier om uw concurrentie voor te blijven. Rackspace helpt bedrijven bij het verkrijgen van de flexibiliteit om snel op nieuwe kanten en bedreigingen in te springen. Trends zoals BYOD, second screen en online betalen kunnen niet langer genegeerd worden door CIO's. Onderzoek laat echter zien dat IT-afdelingen 70% van de tijd bezig zijn met kleine reparatiebeurten, in plaats van het innoveren van producten en services.

Outsourcing versus In-House

Uw IT-infrastructuur moet flexibel inzetbaar zijn, omdat de wereld dat ook van uw business verwacht. Maar wilt u de investeringen doen om deze flexibiliteit in-house te regelen, of kiest u liever voor outsourcing.

Infrastructuurbeveiliging en -betrouwbaarheid

Nieuwe technologie zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor hackers. Rackspace levert u daarom een combinatie van hardware en software om uw veiligheid te verbeteren. Dit levert uw bedrijf de zekerheid om uw bedrijfsdoelen te behalen. Van onze herstelplannen als het fout gaat tot onze 100% uptime SLA's, wij zorgen dat uw infrastructuur veilig en snel blijft.

Reputatierisicobeheer

De goede reputatie van uw bedrijf is het resultaat van jarenlange noeste arbeid. En het kan binnen luttele uren aan diggelen liggen. Goed ontworpen websites en IT-infrastructuur kan uw reputatie beschermen.

Oplossingen die downtime voorkomen, hacks tegengaan en de performance van uw applicatie verbeteren zorgen er allemaal voor dat uw reputatie uitmuntend blijft, zelfs als uw website opeens veel bezoekers krijgt. Wij werken met u om uw risico op reputatieschade te voorkomen.