Cloud Innovation

Bij 'Innovation' bejubelen we mensen: de uitvinders die werkelijk alles veranderen. En ze doen dit omdat ze niet vastzitten aan oude technologie of een verouderde manier van denken. En jij kan dit ook doen.

Anders nadenken over uw IT-uitgaven

Deze whitepaper geeft managers in IT en finance een houwvast om de personeelkosten voor IT-specialisten in kaart te brengen en te evalueren. Dit financieel inzicht helpt organisaties bij de transformatie van IT van een traditionele kostenpost naar een bron van innovatie.

Technologie verandert de interacties die een organisatie heeft en bedrijven moeten nieuwe systemen bouwen voor het contact met hun klanten. Het IT-team is degene die deze nieuwe benadering kan aanjagen. Maar om flexibeler te zijn en betere oplossingen te kunnen bieden tegen dezelfde of lagere kosten, dienen organisaties eerst op een slimme manier hun IT-uitgaven te herverdelen.

Lees verder.

 

Onderzoek naar adoptie van DevOps

Rackspace heeft onderzoek door het onafhankelijke en in technologie gespecialiseerde onderzoeksbureau Vanson Bourne laten doen naar de adoptiegraad van DevOps. In het onderzoek werden 700 beslissers in de IT van bedrijven met meer dan 250 werknemers ondervraagd. Respondenten zijn gevonden in allerlei verschillende sectoren en bij bedrijven van verschillende grootte. Ook kwamen de ondervraagden uit de volgende landen: Amerika (350), Engeland (250) en Australië (100). Deze interviews werden online afgenomen en de respondenten werden uitgebreid gescreend om te zorgen dat de resultaten representatief waren.

Lees verder.

De DevOps mindset

DevOps is ontwikkeld om de barrières tussen ontwikkelaars en systeembeheerders te slechten, maar het succes van DevOps hangt af van de cultuur en de flexibiliteit van een organisatie. Maar u hoeft het niet alleen te doen, enkele innovatieve bedrijven gingen u voor. Wij hebben de wijsheden, lessen en waarschuwingen over de introductie van DevOps in een gratis e-book verpakt. Zo bent u snel op de hoogte van hoe u DevOps-methodieken binnen uw bedrijf kan introduceren.

Aan het woord zijn Jim Kimball (HedgeServ), James Kenigsberg (2U), Jeff Hackert (Riot Games) en Bharat Krish (HBO Latin America).

Lees verder.

 

 

 

Zorg voor een pijnloze migratie naar de cloud

5 stappen om uw business zonder inkomstenverlies klaar te stomen voor de toekomst

Wilt u dat uw business de potentie die het in zich heeft waarmaakt? In dit eBook van Rackspace en EMC leert u hoe uw business in slechts vijf stappen deze potentie kan waarmaken: Strategie, Ontdekken, Ontwerpen, Transitie en Transformatie. Het start allemaal met planning, we laten u zien hoe duidelijke, strategische goals noodzakelijk zijn voor een zorgeloze migratie naar de cloud en succes op de lange termijn.

Omdat elke pagina u dichter bij het antwoord brengt, kan dit eBook niet gemakkelijker zijn. Nadat u klaar bent, weet u alles over het optimaal inzetten van uw cloud.

Lees het eBook.

Een nieuw tijdperk van eCommerce

Technologische uitdagingen beantwoorden

Een gebruiksvriendelijke website zorgt voor tevreden klanten, maar een naadloze koopervaring die klanten ervaren in winkels, op sociale media, op computers, op mobiele telefoons en op tablets zorgt dat klanten tevreden terugkomen.

Ampersand, Rackspace, Salmon en Conexus hebben de handen ineengeslagen om u deze eBook met laserfocus op online retail te brengen. Er wordt aandacht geschonken aan het belang van een omnichannel ervaring voor de klanten. Ons panel van experts laat u zien hoe intelligente technologische innovaties u in staat stellen meer te verkopen, klanten positief te verrassen en kosten te drukken - zodat u het jaar boven verwachting kan afsluiten.

Download het eBook.

 

 

 

 

De weg naar Big Data

De vier S'en die de belofte van Big Data waarmaken

In dit Engelstalige eBook leggen we de vier S'en uit die u nodig heeft om Big Data tot een succes te maken: Scalability, Safety, Speed and Support.

We laten u ook zien hoe een innovatieve aanpak kan helpen het meeste uit Big Data te halen. In een traditioneel businessmodel gebruiken we alleen gestructureerde data, wat 5% is van alle data waar een bedrijf toegang tot heeft. 95% is ongestructureerde data, dus waarom omarmen we dat niet? Door in de ongestructureerde data te duiken kunt u connecties en inzichten vergaren die u zonder de data nooit gehad zou hebben. Lees dit eBook en breng een revolutie in uw denken teweeg.

Download het eBook.