Een compleet geoptimaliseerde HDP omgeving

Zelf Hadoop clusters draaiende houden kan lastig zijn, zelfs voor ervaren systeembeheerders. Maar bij Rackspace helpen we u doordat we de complexiteit van het ondersteunen van een Hadoop cluster wegnemen. Met ons Hortonworks Data Platform hostingoplossing kunt u de optimale configuratie voor uw oplossing zelf bepalen, terwijl u het managen van dit platform aan ons overlaat.

Optimaliseer uw configuratie

Een op maat gemaakte Big Data serverconfiguratie die voldoet aan uw specifieke eisen en situatie, plus een netwerk dat voor optimale prestaties ontworpen is.

Reduceer operationele kosten

Een Big Data analyseomgeving bouwen en onderhouden is een flinke taak voor uw IT-afdeling. Focus dus uw beschikbare medewerkers door Rackspace in te schakelen. Samen met Hortonworks leveren wij de expertise die u nodig heeft om een Big Data omgeving op basis van Hadoop in te zetten, inclusief de 24x7x365 Fanatical Support® die u van ons gewend bent.

Integreer met uw custom applicatie

Big Data hangt samen met een groot en gevarieerd ecosysteem van tools, apps en platformen. Ons Hortonworks-powered Big Data platform heeft alle functies die u nodig heeft om naadloos te kunnen integreren met uw business intelligence en analytics applicaties, plus uw data lake.

Kenmerken

  • Volledige HDP toolset, inclusief Pig, Hive, HBase, Sqoop, Flume en Hcatalog.
  • Fanatical Support 24x7x365
  • Eenvoudige, maandelijkse facturatie
  • Boost uw BI en Analytics applicatie met de kracht van Big Data
  • Gebruik verschillende datastromen voor het maken van geinformeerde beslissingen
  • Flexibel ontwerp van het netwerk, tot snelheden van 10G


Bent u op zoek naar een on-demand HDP oplossing in de public cloud? Kijk dan eens naar ons Big Data-cloudplatform.

Vragen? Neem contact met ons op

Bel Ons Email Ons Start Een Chat