Managed Colocation

Alles wat u verwacht van colocatie. Niets wat u niet wilt.

Laat de hardware staan en neem afscheid van uw datacenter. Voortdurend zelf kopen, implementeren, schalen en beheren van de fysieke apparaten, het netwerk en het datacenter kan tot het verleden gerekend worden. Begin slimmer te werken door tijd en geld vrij te maken voor activiteiten die daadwerkelijk waarde toevoegen aan het bedrijf. Wij beheren uw apparaten, het netwerk en het​ datacenter.

Ineens is alles zelf doen niet meer zo vanzelfsprekend

Voortdurend zelf aankopen, implementeren, schalen en beheren van de fysieke apparaten, het netwerk en het datacenter kan tot het verleden gerekend gaan geworden. Dus laat de hardware maar staan. Verlaat het datacenter. En ga slimmer werken door uw talent en geld vrij te maken voor activiteiten die tot inkomsten leiden.

Ondersteund door Fanatical Support

Wij leggen ons er op toe de best mogelijke support te geven. Geen excuses, geen uitzonderingen. U krijgt een Dedicated Support Team dat 24x7x365 beschikbaar is voor u en uw infrastructuur. Bovendien zijn een dedicated netwerkarchitect en implementatie-expert beschikbaar om uw groei te plannen en te beheren.

Kosteneffectieve hosting

De benadering hardware-als-een-service betekent geen grote investeringen voor componenten. Dat betekent dat wij ook de hele hardware-levenscyclus beheren, van onderhandelingen met de leverancier tot en met de verwijdering. En bovendien zijn er geen verborgen kosten voor kruisverbindingen en overschrijdingen.

Sterke SLA's voor gemoedsrust

100% netwerk-uptimegarantie voor uw gebruiksvolume. 100% kritische infrastructuurgarantie. 1-uurs hardwarevervangingsgarantie. U krijgt dit alles als u host bij Rackspace, bovenop de 24 x 7 x 365 aanwezige handen op afstand om deskundige support te bieden als dat nodig is.

Vragen? Neem contact met ons op

Bel ons E-mail Ons Start een Chat