Verminder kapitaalinvesteringen in infrastructuur

Uw kernactiviteit is niet infrastructuurbeheer. Toch gaat er veel tijd en geld zitten in het aanschaffen, onderhouden en vernieuwen van hardware en runnen van uw lokale VMware®-omgeving.

Richt u op projecten die uw omzet doen groeien, en verhuis uw traditionele apps naar onze volledig beheerde datacenters. U profiteert van een op maat aanpasbare, single-tenant infrastructuur die kan worden ingericht om zelfs de meest veeleisende workloads te ondersteunen. Onze ervaren technici staan 24x7x365 voor u klaar om uw gehoste VMware-omgeving te helpen inrichten en implementeren en problemen ermee op te lossen.

Verhoogde wendbaarheid

Pas uw capaciteit omhoog of omlaag aan om tegemoet te komen aan veranderingen in de vraag. Creëer ruimte om interne IT-resources op projecten te zetten die uw kernactiviteiten versterken.

Verminderd risico

Wij kunnen u helpen een gehoste omgeving in te richten met behulp van hardware van vertrouwde leveranciers zoals EMC®, Dell® en Cisco®. En dit alles wordt ondersteund door onze robuuste SLA's, inclusief gegarandeerde 100% netwerkuptime en vervanging van hardware binnen het uur.

Apps migreren naar hybride architectuur

Maak voor geschikte traditionele apps gebruik van een hybride architectuur om prestaties en kosten te optimaliseren. U doet dit door de databasecomponent op een 'bare metal'-server te plaatsen en uw dedicated omgeving vervolgens te verbinden met de Rackspace Public Cloud voor bursting op momenten van hoge vraag.

Wij hebben ruime ervaring met het beheer van groot- en kleinschalige VMware. Wij hebben ons vanaf 2006 toegelegd op het hosten van VMware en sindsdien duizenden omgevingen geïmplementeerd in elke denkbare configuratie, zowel op grote als kleine schaal en met uiteenlopende mate van complexiteit. Onze architecturen benutten zowel de best practices van VMware als onze eigen beleidsregels en processen die wij gedurende bijna een decennium hebben geperfectioneerd.

 

 

Dedicated VMware® vCenter Server™
Dedicated vCenter biedt bedrijven die in hun datacenters al omvangrijke VMware-estates hebben draaien de mogelijkheid hun lokale VMware-omgeving door te trekken naar de infrastructuur van Rackspace. Met Dedicated vCenter hebt u dezelfde mate van controle van een lokale oplossing door de optimale inzet van uw investeringen in vSphere API-compatibele tools, scripts en vaardigheden van medewerkers.
Lees meer
Server Virtualization powered by VMware®
Servervirtualisatie is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke beheerde VMware-omgeving, uitermate geschikt voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die onderhoud en monitoring van gast-OS, VMware-softwarestack en onderliggende hardware aan Rackspace willen overlaten. Breid uw IT-team uit met onze VMware Certified Professionals die op slechts één telefoontje afstand staan.
Lees meer
Dedicated VMware vCloud®
Dedicated vCloud stelt u in staat de volgende stap op uw virtualisatiepad te zetten met geavanceerde automatisering, externe vCloud API-compatibele orchestration-tools en gehoste catalogussen voor OS-images en vApp-sjablonen. Dedicated vCloud is uw gehoste private cloud die door Rackspace wordt beheerd.
Lees meer

Alle Managed Virtualization-producten zijn inclusief:

Managed infrastructure

Profiteer van een dedicated VMware-infrastructuur – inclusief netwerkcapaciteiten, servers, opslag en de volledige VMware®-softwarestack. Alles wordt geïnstalleerd, geconfigureerd, beheerd en 24x7x365 bewaakt door ervaren technici.

Single-tenant security

Verbeter uw beveiliging met fysiek geïsoleerde netwerk-, reken- en opslaglagen.

Diepgaande expertise

Ons team van VMware Certified Professionals (VCP's) helpt bij het ontwerpen en implementeren van uw omgeving en oplossen van problemen ermee – hoe complex deze ook is. Combineer uitvoerige VMware-ervaring met ongeëvenaarde expertise op het gebied van infrastructuurhosting, en u krijgt een volledige en flexibele oplossing die moeilijk is te evenaren.

Fanatical Support

Technici die betrokken zijn bij uw succes bieden proactief ondersteuning voor uw omgeving. Dit zijn echte personen die u op elk moment van de dag of nacht daadwerkelijk aan de lijn kunt krijgen (alsof het niets is!).

Managed Virtualisation product whitepapers

Dedicated vCenter Server Virtualization Dedicated vCloud

Hoe online recruitment tool Crucible altijd de ideale kandidaat vindt

Online applicatie Crucible zoekt volledig automatisch en zelfstandig de juiste kandidaat bij een specifieke functie. Wilt u weten hoe moederbedrijf The Chemistry Group de zekerheid heeft dat de kritieke online app altijd online en zonder vertraging werkt? Klik dan hier voor de gratis case study.

Draag het gedoe met datacenters over aan professionals.

Contact