Reputatierisicobeheer

Disaster recovery

Zowel Cloud- als Managed Hosting-oplossingen zorgen dat u kunt blijven werken als zich niet-geplande situaties voordoen.

Disaster Recovery

Security and compliance

Beveiliging en naleving

Of u nu behoefte hebt aan een beoordeling van de beveiliging en prestaties van het systeem, capaciteitsplanning of best practice aanbevelingen en implementaties, wij werken met u samen om uw bedrijf te beschermen.

Applicaties voor risicoprofilering

Pre-salesevaluaties om te bepalen bij welke applicaties u zou profiteren van outsourcing, hoe belangrijk ze zijn voor uw bedrijf en wat het juiste serviceniveau moet zijn voor elk ervan.

Risk profiling applications

Uptime en schaalbaarheid

Cloudbursting biedt on-demand verwerking voor specifieke applicaties met veranderlijke doorvoer waarbij prestatievermindering de zakelijke reputatie kan beïnvloeden.

Andere hostingoplossingen

Rackspace kan u helpen uw complete IT-infrastructuur te beheren. Lees wat er nog meer mogelijk is:

Infrastructuurbeveiliging en -betrouwbaarheid

Nieuwe technologie zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor hackers. Rackspace levert u daarom een combinatie van hardware en software om uw veiligheid te verbeteren. Dit levert uw bedrijf de zekerheid om uw bedrijfsdoelen te behalen. Van onze herstelplannen als het fout gaat tot onze 100% uptime SLA's, wij zorgen dat uw infrastructuur veilig en snel blijft.

Outsourcing versus In-House

Uw IT-infrastructuur moet flexibel inzetbaar zijn, omdat de wereld dat ook van uw business verwacht. Maar wilt u de investeringen doen om deze flexibiliteit in-house te regelen, of kiest u liever voor outsourcing.

Van investeringen naar operationele kosten

IT komt steeds meer onder druk te staan om meer en snellere service te leveren voor minder geld. Dit is een flinke uitdaging, vooral in een crisissituatie. Uw IT-infrastructuur outsourcen levert uw bedrijf veel voordelen en kostenbesparingen op, vooral wanneer u dit vergelijkt met in-house oplossingen. En de extra flexibiliteit die het IT-model van operationele kosten u biedt, mag u ook niet negeren.

Apps, marketing en social media

Uw concurrentie voorblijven in de dynamische markt van tegenwoordig is één van de grootste uitdagingen die een CIO kan hebben. Het ontwikkelen en uitbrengen van nieuwe applicaties is één manier om uw concurrentie voor te blijven. Rackspace helpt bedrijven bij het verkrijgen van de flexibiliteit om snel op nieuwe kanten en bedreigingen in te springen. Trends zoals BYOD, second screen en online betalen kunnen niet langer genegeerd worden door CIO's. Onderzoek laat echter zien dat IT-afdelingen 70% van de tijd bezig zijn met kleine reparatiebeurten, in plaats van het innoveren van producten en services.