Hosting voor informatierijke media

Korte laadtijden voor uw media

Uw media zijn fantastisch, maar de media moet wel snel laden voor uw gebruikers. Geef ze een langzame content-ervaring en ze verlaten uw site. Geef snellere pagina-loads en content-levering aan uw gebruikers en ze blijven.

Onze Cloud Files-oplossing is on-demand schaalbaar en wordt ondersteund door het content delivery network van Akamai voor een snelle wereldwijde levering van uw content voor een als het ware lokale ervaring.

Serve your media fast

Reliable and secure solutions

Betrouwbare en beveiligde oplossingen

Akamai's 213 wereldwijde CDN-locaties vergroten de waarschijnlijkheid dat uw media beschikbaar blijven in geval van een onverwachte uitval. Bovendien maakt het hosten van media op Cloud Files uw server vrij voor belangrijker taken.

Voor informatierijke media waarvan het verkeersniveau bekend is en strenge beveiligingsbehoeften hebben we verscheidene dedicated oplossingen en infrastructuren om ervoor te zorgen dat uw eindgebruikers naadloos van uw content kunnen genieten.

Betaal alleen wat u gebruikt.​

Er zijn geen verborgen of ingewikkelde kosten. U betaalt voor de hoeveelheid storage en bandbreedte die u gebruikt en meer niet. We leveren ook een makkelijk te gebruiken controlepaneel, waardoor u uw fantastische media makkelijk kunt uploaden en schalen in slechts enkele minuten.

Daarbij kunt u kiezen hoeveel van het routine-onderhoud u zelf wilt doen - laat ons weten hoeveel service u nodig heeft en wij staan voor u klaar.

Videohosting

Het gebruik van videocontent wordt met de dag belangrijker. Houdt u zich daarmee bezig en laat ons uw werkstroom vereenvoudigen en de streaming van uw content een gestroomlijnde ervaring maken.

Uploaden
Of het nu om een HD-film gaat of een korte clip, Cloud Files kan het aan. Hou ze privé voor zo lang als nodig is en publiceer ze dan via CDN. Grote bestanden hebben een naadloze meervoudige bestandsegment-upload en uw gebruikers zien alleen één videobestand.

Encoden
We hebben het eenvoudig gemaakt om met de beste cloudgebaseerde video-encoding te werken; met Encoder.com en Zencoder kunt u video's direct via Cloud Files encoden.

Afspelen
Met wereldwijd 213 Akamai edge-locaties verzekert ons content delivery network uw gebruikers bijna overal ter wereld van een snelle gelokaliseerde ervaring.

Streamen
Of het nu gaat om flexibele navigatie of het sneller starten van video's, de HTTP-streaming van Cloud Files is ervoor om de ervaring van de kijker te verbeteren. Het streamt ook direct op iOS-toestellen en werkt met plugins voor JW Player, FlowPlayer en OSMF.

Archiveren
U kunt niet voorzichtig genoeg zijn: bewaar backups of meervoudige versies van uw video-content om uzelf te beschermen tegen eventuele ongelukken.

Site-acceleratie

Het is bewezen dat snellere pagina-uploads conversie, zoekresultaten en klantenloyaliteit verbeteren en uiteindelijk ook de inkomsten. Het tegenovergestelde is uiteraard van toepassing op sites met trage responsetijden. Nu sites en apps steeds meer gebruikmaken van beeldmateriaal, JavaScript; CSS etc., is het verbeteren van pagina-uploads ongetwijfeld niet uw favoriete taak. Laat het maar aan ons over.

Wereldwijd snel
De 213 wereldwijde Akamai CDN-locaties zorgen ervoor dat Cloud Files uw content dichter bij uw website-/app-gebruikers kan hosten en hun zo de snelle gelokaliseerde ervaring geeft waar ze om vragen.

Schaalbaar
Pay-as-you-go betekent dat u net zo veel ruimte heeft voor uw content als u wilt. Ook al gaat het om een enorme HD-film, we hebben altijd beschikbaarheid om voor uw behoeften te hosten.

WordPress en Magento integratie
Misschien geeft u de voorkeur aan Magento voor uw transactionele website en/of WordPress voor het beheren van uw content management systeem. Goede keuzemogelijkheden: We hebben Cloud Files op maat gemaakt om met beide oplossingen te werken aan het omlaag brengen van de pagina-uploadtijden.

Statische sitehosting
Soms heeft u alleen een eenvoudige statische website nodig, en snel. In die gevallen heeft u geen servers nodig: u kunt deze geheel vanuit Cloud Files hosten en de Akamai CDN zorgt voor wereldwijde beschikbaarheid.

Audiostreaming

Of het nu gaat om hosting en streaming van internetradio of -muziek, de vraag naar onmiddellijke en naadloze toegang tot audio is enorm. Gezien struikelblokken als onder andere bestandsformaten, codecs en de compatibiliteit van verschillende apparatuur, is dit geen makkelijke taak. Gelukkig kan Cloud Files helpen.

MP3 audio
MP3 gecodeerde audio wordt ondersteund in een FLV, MP4 of F4F/F4M container en is compatibel met plugins voor Flash players zoals JW Player en FlowPlayer.

Wereldwijd snel
De 213 wereldwijde Akamai CDN-locaties zorgen ervoor dat Cloud Files uw audio dichter bij uw website-/app-gebruikers kan hosten en hun zo de snelle gelokaliseerde ervaring geeft waar ze om vragen.

Schaalbaar
Pay-as-you-go betekent dat u net zo veel ruimte heeft voor uw content als u wilt. Hoe groot uw bestand ook is, onze hosting schikt zich altijd naar uw behoeften.

Archiveren
U kunt niet voorzichtig genoeg zijn: bewaar backups of meervoudige versies van uw video-content om uzelf te beschermen tegen eventuele ongelukken.

Downloads

Een groot percentage websites heeft een vorm van downloadbare content. Of het nu gaat om software, documenten, content voor abonnees of iets anders, als wereldwijd gebruikers toegang tot uw aanbod zoeken creëert dat een hoop netwerkverkeer. Laat dat verkeer maar aan ons over.

Wereldwijd snel
De 213 wereldwijde Akamai CDN-locaties zorgen ervoor dat Cloud Files uw bestanden betrouwbaar dichter bij uw website-/app-gebruikers kan hosten en hun zo snellere downloadtijden kan geven.

Toegang op maat
Wilt u een download voor korte tijd beschikbaar maken? Of gebruikers zelfs toestaan om items te uploaden naar uw Cloud Files account? Dat is makkelijk. Met één van onze tijdelijke url's is het zo gebeurd.

Schaalbaar
Pay-as-you-go betekent dat u net zo veel ruimte heeft voor uw content als u wilt. Zelfs al gaat het om een enorme software-download, we hebben altijd beschikbaarheid om voor uw behoeften te hosten.

Veilig
Wanneer uw bestanden door de CDN gaan, zorgen SSL delivery of HTTPS ervoor dat ze de hele tijd versleuteld zijn, vanaf het oorspronkelijke beginpunt tot aan de browser van de gebruiker.

Andere hostingoplossingen

Rackspace kan u helpen uw complete IT-infrastructuur te beheren. Lees wat er nog meer mogelijk is:

Samenwerken op een gedeeld platform

Verbeter het samenwerken van uw team met de krachtige SharePoint-oplossingen van Rackspace. Voeg hier onze goedkope e-mailmogelijkheden aan toe en u heeft een snelle en gemakkelijke manier om met uw hele team samen te werken aan het volgende toffe project.

Website- en bloghosting

Uw website moet voorbereid zijn op onverwachte pieken en dalen van bezoekers. Onze oplossingen zijn robuust en betrouwbaar, zodat uw website in de lucht blijft - ook al heeft u nog nooit zoveel bezoekers gelijkertijd gehad.

SaaS-hosting

Focus op uw software, niet op de servers waar uw software op draait. Uw dynamische oplossingen groeien namelijk met u mee, waardoor u klein kan beginnen, maar groot kan eindigen. En onze infrastructuur groeit met u mee, hoe groot of klein u ook bent.

Platform voor applicatieontwikkeling

U heeft een geweldig idee en wij hebben de ideale infrastructuur voor de ontwikkeling van uw idee. Het maken, testen en 'deployen' verloopt als een speer met de oplossingen van Rackspace, zonder dat u de zorgen heeft van het aanschaffen van uw eigen servers.

Related Articles

Kunnen digitale kanalen de kranten redden?
Meer willen van magazines