Haal het meeste uit Azure met management, monitoring en support van Rackspace

Hoe zou u het vinden als uw bedrijf met Microsoft Azure kon werken en tegelijkertijd kon rekenen op de Fanatical Support die alleen Rackspace kan bieden? Dat kan nu.

Fanatical Support voor Microsoft Azure is een managed-cloudoplossing die de complexiteit van Azure vermindert door planning, begeleiding en hulp bij de implementatie te bieden. U profiteert ten volle van wat Microsoft Azure te bieden heeft door middel van extra ondersteuning, proactieve bewaking, patchen, antivirus en het hele jaar door 24/7 toegang tot Windows- en Linux-technici van Rackspace, die kunnen inloggen op uw VM's om problemen op te lossen zodra dit nodig is.

De constante evolutie van Microsoft Azure en de toevoeging van nieuwe functies kunnen het lastig maken om Azure in gebruik te nemen en te beheren. Wanneer u de verantwoordelijkheid voor het beheer overdraagt aan Rackspace, helpen we u optimaal van Azure te profiteren.

En voor de extra capaciteit, verbeterde beveiliging en flexibiliteit van een hybride cloud, kunt u uw Azure-omgeving verbinden met uw eigen, door Rackspace gehoste private cloud, via Rackspace Private Cloud powered by Microsoft® Cloud Platform. Een combinatie van het beste in de wereld van public en private clouds.

Houd contact met de experts
Rackspace is voor de vijfde keer Microsoft Hosting Partner of the Year, met honderden Microsoft Certified Professionals die 500.000 implementaties van Microsoft Exchange ondersteunen en wereldwijd meer dan 85% van de gehoste SharePoint-licenties.

Verminder de risico's
We implementeren beheerde services, zoals patches, bewaking, een SLA met een responstijd van 15 minuten, en proactieve meldingen boven op Microsoft Azure om het risico op storingen te verminderen.

Delegeren en innoveren
Zet uw middelen in voor innovatie en groei van uw bedrijf en laat de ondersteuning van Azure over aan uw team bij Rackspace.

Maximaliseer uw investering
De begeleiding van Rackspace en daarmee de vereenvoudiging van het Azure-platform kunnen helpen om uw time-to-market te verkorten en toepassingsmogeliijkheden te maximaliseren, waardoor u kunt profiteren van onderbenutte investeringen in Azure.

Belangrijkste kenmerken
Volledig beheerd en ondersteund

Ontdek het gemak van door SLA ondersteunde beheerde services en het hele jaar door 24/7 toegang tot Microsoft- en Linux-gecertificeerde technici die op afstand problemen met uw virtuele machines kunnen oplossen. Dit alles tegen kosten die lager liggen dan wanneer u de omgeving intern beheert.

Klaar voor hybride

Hybride cloudoplossingen bieden u het beste van alle werelden. We kunnen omgevingen implementeren die uw lokale beheer, de cloud van Microsoft Azure en de Rackspace Private Cloud powered by Microsoft Cloud Platform omspannen.

 
Open en flexibel

Azure ondersteunt verschillende besturingssystemen, talen, hulpprogramma's en frameworks, van Windows tot Linux, SQL Server tot Oracle, en C# tot Java. U hebt het beste van de ecosystemen van Windows en Linux onder handbereik, zodat u geweldige applicaties en services kunt ontwikkelen die geschikt zijn voor elk apparaat.

Voordelig en schaalbaar

Azure kan snel schalen op basis van de vraag, dus u betaalt alleen wat u gebruikt. Daarnaast kunt u kiezen voor facturering per minuut, voor infrastructuurservices als rekenen, opslag en bandbreedte.

 
Bewaakt, onderhouden en bijgewerkt

Rackspace bewaakt uw Azure-omgeving. De ondersteuningstechnici van Rackspace voeren proactief antivirusupdates en softwarepatches uit, en pakken waar nodig potentiële systeemstoringen aan.

Gegarandeerde beschikbaarheid

U maakt gebruik van hetzelfde bedrijfsplatform als Skype™, Microsoft® Office 365™, Bing en Xbox.

 
Internationaal

Azure wordt uitgevoerd op een groeiend mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters, momenteel actief in 19 regio's. Dit biedt u een scala aan mogelijkheden voor de uitvoering van applicaties en voor een uitstekende dienstverlening aan uw klanten.

Ondersteuning van database

Databasespecialisten en -beheerders van Rackspace bieden een on-demand service voor SQL Server virtuele machines en voor het Azure database-as-a-service platform.

Ontdek alles wat Azure te bieden heeft met Fanatical Support voor Microsoft Azure.

Interesse? Registreer hier