Geen zorgen meer over uw database.

Via het ObjectRocket platform kunt u gebruik maken van MongoDB en Redis instances die volledig managed zijn door de database experts bij Rackspace. Het ObjectRocket platform combineert open source technologie met de snelste hardware voor optimale prestaties. Het team heeft ervaring met het runnen van grote databases voor de drukste applicaties en website. Deze ervaring is uw voordeel bij de schaalbare en betrouwbare Database-as-a-service producten van ObjectRocket.

Een database draaien op het ObjectRocket platform elimineert de noodzaak om systeem administratie of database onderhoud te moeten doen. Wij monitoren alle database instances pro-actief en lossen problemen op wanneer deze zich voordoen. Zo weet u zeker dat uw database op optimaal presteert en dat de beschikbaarheid van de database nooit een issue is.

Hoge beschikbaarheid

Alle services draaien op een high-availability (HA) configuratie. Hierdoor zijn er geen 'single points of failure' in uw infrastructuur. Daarnaast zijn alle automatische failover processen en hardware beschermd door een SLA.

Gratis Trial

Probeer ons gratis één maand uit! Als u een nieuwe klant bent, kunt u zich inschrijven voor een 1GB MongoDB Replica set, een single 5GB MongoDB shard of a 500MB Redis instance. Daarna zijn de eerste 30 dagen gratis. Niet alleen kunt u zo gemakkelijk het ObjectRocket platform uitproberen, ook kunt u onze Fanatical Support zelf ervaren!

Probeer gratis

*Algemene voorwaarden gelden

PROMOTIEREGELS GRATIS PROEFVERSIE

Dit promotieaanbod is alleen beschikbaar voor NIEUWE ObjectRocket-klanten. Alleen instances met schild van 5GB komen in aanmerking voor dit promotieaanbod. Dit promotieaanbod start 1 dec. 2013 en eindigt op 31 dec. 2014. NIEUWE klanten die zich aanmelden voor ObjectRocket services tijdens de Promotieperiode ontvangen één 5 GB gratis schild voor de EERSTE 30 dagen vanaf de aanmelding. Na afloop van de promotie zullen standaardkosten voor ObjectRocket services gelden.
Uw account wordt niet gefactureerd tot het einde van elke serviceperiode van 30 dagen, vanaf de dag dat u zich aanmeldt. U kunt op elk moment annuleren via een e-mail aan support. Blijft het account open na de proefperiode van 30 dagen, dan wordt u gefactureerd voor de standaardkosten voor de ObjectRocket services. Lees voor meer info onze factureringsinformatie.
Wordt de betreffende ObjectRocket-service gebruikt in samenhang met andere service, dan wordt die service volgens de standaard prijzen gefactureerd.