OpenStack

Het open alternatief voor cloud lock-in

OpenStack is een open source cloudcomputing-oplossing die de aan propriëtaire platforms verbonden risico's van lock-in reduceert. OpenStack is uitgevonden door Rackspace en NASA en biedt flexibiliteit en keus via een gemeenschap van meer dan 6.000 individuen en ongeveer 850 organisaties.

Open en schaalbaar

De door OpenStack ondersteunde Rackspace Cloud is een open en veelzijdig public cloudplatform. Onze reeks public cloudoplossingen bestaat uit computing, storage, databases, netwerken en meer. Open sourcetechnologieën leiden tot een toenemende innovatiesnelheid met nieuwe releases. Klik hier om computing- en storageprojecten te zien die momenteel beschikbaar zijn op OpenStack.

Private Cloud overal beschikbaar

Rackspace Private Cloud levert de schaalbaarheid en mogelijkheden van self service van de cloud met uw vereisten voor wat betreft beveiliging, locatie en meer. Wij implementeren en beheren een door OpenStack ondersteunde private cloud voor u die volledig gehost kan worden bij Rackspace, verbonden kan worden met 100 wereldwijde partnerdatacenters of gehost kan worden in uw eigen datacenter.​

OpenStack-training

Een OpenStack-training kan u de benodigde kennis verschaffen voor het installeren, opstarten en laten draaien van uw eigen OpenStack-clouds. Bezoek het​ OpenStack Resource Centre, voor het laatste nieuws, whitepapers, informatiebladen en meer.

Powered by OpenStack

Op dit moment wordt het besturingssysteem van OpenStack gebruikt om échte problemen op te lossen in allerlei soorten en formaten bedrijven. Deze organisaties zijn op zoek naar technische, financiële en strategische flexibiliteit op de lange termijn door lock-in met een enkele cloudleverancier te vermijden. Klik op elk van de onderstaande logo's om casestudy's te lezen over hoe bedrijven OpenStack gebruiken.globalscape
cybera
x.commerce

Meer bronnen

Vragen? Neem contact met ons op

Bel ons E-mail Ons Start een Chat