Outsourcing versus In-House

Flexibel en schaalbaar

Verplaats computing-uitgaven van initiële investeringskosten naar maandelijkse operationele kosten. Onze hybride oplossingen worden in luttele minuten op- of neerwaarts geschaald, zodat u verzekerd bent van de infrastructuur die u nodig hebt en altijd alleen betaalt voor wat u gebruikt.

100% uptimegarantie

Welke hostingoplossing op maat u ook kiest, wij bieden 100% vermogen en een 100% netwerk-uptime inclusief een gegarandeerde vervanging binnen 1 uur bij falende hardware. En dat is het minimum.

Fanatical Support

Van gedetailleerde strategische planning tot acties bij noodgevallen om 3 uur 's nachts: u krijgt altijd ondersteuning van Fanatical Support. U krijgt directe toegang tot ons team (geen geautomatiseerde menu's!) 24/7, 365 dagen per jaar.

Andere hostingoplossingen

Rackspace kan u helpen uw complete IT-infrastructuur te beheren. Lees wat er nog meer mogelijk is:

Reputatierisicobeheer

De goede reputatie van uw bedrijf is het resultaat van jarenlange noeste arbeid. En het kan binnen luttele uren aan diggelen liggen. Goed ontworpen websites en IT-infrastructuur kan uw reputatie beschermen.

Oplossingen die downtime voorkomen, hacks tegengaan en de performance van uw applicatie verbeteren zorgen er allemaal voor dat uw reputatie uitmuntend blijft, zelfs als uw website opeens veel bezoekers krijgt. Wij werken met u om uw risico op reputatieschade te voorkomen.

Infrastructuurbeveiliging en -betrouwbaarheid

Nieuwe technologie zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor hackers. Rackspace levert u daarom een combinatie van hardware en software om uw veiligheid te verbeteren. Dit levert uw bedrijf de zekerheid om uw bedrijfsdoelen te behalen. Van onze herstelplannen als het fout gaat tot onze 100% uptime SLA's, wij zorgen dat uw infrastructuur veilig en snel blijft.

Van investeringen naar operationele kosten

IT komt steeds meer onder druk te staan om meer en snellere service te leveren voor minder geld. Dit is een flinke uitdaging, vooral in een crisissituatie. Uw IT-infrastructuur outsourcen levert uw bedrijf veel voordelen en kostenbesparingen op, vooral wanneer u dit vergelijkt met in-house oplossingen. En de extra flexibiliteit die het IT-model van operationele kosten u biedt, mag u ook niet negeren.

Apps, marketing en social media

Uw concurrentie voorblijven in de dynamische markt van tegenwoordig is één van de grootste uitdagingen die een CIO kan hebben. Het ontwikkelen en uitbrengen van nieuwe applicaties is één manier om uw concurrentie voor te blijven. Rackspace helpt bedrijven bij het verkrijgen van de flexibiliteit om snel op nieuwe kanten en bedreigingen in te springen. Trends zoals BYOD, second screen en online betalen kunnen niet langer genegeerd worden door CIO's. Onderzoek laat echter zien dat IT-afdelingen 70% van de tijd bezig zijn met kleine reparatiebeurten, in plaats van het innoveren van producten en services.