Bedrijven werken met ons omdat zij ons vertrouwen met hun klanten, partners en, ten slotte, hun reputaties. Ze verwachten buitengewone service en een responsieve samenwerking vanaf het eerste salesgesprek. En dat is wat wij leveren met onze Fanatical Support. Wij begrijpen dat uw bedrijfsbehoeften uniek zijn en daarom hebben wij een partnernetwerk voor u gecreëerd dat met ons samenwerkt op de manier die het beste past bij uw bedrijf. Laat ons u helpen de infrastructuur te creëren die voldoet aan de vereisten van uw klantenapplicatie.

Om meer te weten te komen over het Rackspace Partnernetwerk en welk partner programma het beste bij uw business past, download u de gids rechts.

Welk programma is geschikt voor u?
Referralprogramma

Ons eenvoudige, intuïtieve referralprogramma beloont u voor uw loyaliteit. Anders dan programma´s met lange, gecompliceerde contracten kent dit programma geen kosten en verplichtingen. U en wij werken gewoon samen om een sterk aanbod neer te zetten in de markt.

Meer informatie over het Rackspace referralprogramma.

Resellerprogramma

Vergroot uw status als vertrouwd adviseur bij uw klanten en verbeter uw opbrengsten door wederverkoop van de Rackspace-portfolio van hybride cloudoplossingen. Wederverkopers kunnen beschikken over uitzonderlijke voordelen, waaronder concurrerende kortingen, sales-, marketing- en technische bronnen, on-demand training en meer.

Meer informatie over het Rackspace-resellerprogramma.

Strategisch partnerprogramma

Ons strategisch partnerprogramma hebben wij opgezet voor partners die IT-infrastructuurservices op enterpriseniveau, systeemintegratie en digitale marketing-, content- en e-commerceoplossingen aan hun klanten leveren. Dit programma heeft een op prestaties gebaseerde, gelaagde structuur en de voordelen nemen toe met uw inspanningen en investeringen.

Neem voor meer informatie en programmabeschrijvingen contact met ons op.

SaaS-programma

Wij hebben dit klantenprogramma opgezet als support voor de unieke applicatiehostingbehoeften van onafhankelijke softwareverkopers (ISV's) die software-as-a-service (SaaS) producten leveren. U krijgt de beschikking over verschillende tools, technische bronnen en kortingen, plus Fanatical Support®, om u te helpen uw applicaties op effectieve wijze te bouwen bij Rackspace.

Meer informatie over het SaaS-programma.

E-mailwederverkoopprogramma

Laat uw bedrijf, uw merk en uw winst groeien door vandaag nog onze gehoste e-mailoplossingen te integreren in uw bestaande productportfolio. Met ons e-mailwederverkoopprogramma is de klant van u, bepaalt u uw eigen winstmarges en handelt u support en facturering af terwijl ons team u bij elke stap support biedt. Uw klanten krijgen zakelijke e-mail waarop zij kunnen vertrouwen. Het is om die reden dat wij wereldwijd meer dan 3 miljoen postvakken in meer dan 140 landen hosten.

Meld u nu aan voor het e-mailwederverkoopprogramma van Rackspace.

Rackspace Cloud Tools Marketplace

De Rackspace Cloud Tools Marketplace (CTM) geeft onze klanten toegang tot een ecosysteem van producten van derden die technologieoplossingen bieden waarmee onze cloudproductenportfolio wordt aangevuld. Meer dan 150 Cloud Tools-partners bedienen onze klanten met producten variërend van beveiliging en applicatie-monitoring tot big data en tools voor mobiele ontwikkeling. Uw product zou goed in de CTM passen als het een specifieke oplossing biedt voor cloudcomputing (in plaats van een algemene zakelijke oplossing) en compatibel is met onze public cloud op basis van OpenStack®.

Meer informatie over de Rackspace Cloud Tools Marketplace.

Startersprogramma

Het is geen geheim dat Rackspace van starters houdt, dat zit in ons DNA! In 1998 begonnen we net zoals u dat nu doet. En met het Rackspace-startersprogramma helpen wij de volgende generatie bedrijven verder door het leveren van Cloud Hosting, Dedicated Hosting, gespecialiseerde support en coaching via geselecteerde incubators, accelerators, investeerders en anderen die onze passie voor starters delen.

Meer informatie over het Rackspace-startersprogramma.

Professionele services

Krijg gerichte services voor complexe IT-behoeften. Onze brede serviceportfolio stelt u in staat uw gehoste omgeving te optimaliseren voor maximale wendbaarheid, flexibiliteit en prestaties. Werk met onze specialisten en toonaangevende partners in een-op-een consultaties om uw behoeften te onderzoeken en oplossingen te bepalen. U kunt uw oplossing samenstellen vanuit onze Hybrid Cloud-portfolio, die onder meer public cloud, private cloud, virtualisatie en dedicated 'bare metal' servers omvat.

Lees meer over professionele services.

“Door de hosting uit te besteden bij Rackspace hebben wij maximale focus op het applicatieve beheer en kunnen wij onze klanten ontzorgen in de gehele beheerketen.”
Arjan Wessels, Commercieel Directeur bij The Factor.E