SaaS-hosting

Snel de markt bereiken

Zet in enkele minuten een Cloud Server op of breid de storage van uw Cloud Files uit wanneer u dat nodig heeft. Wij schalen uw oplossing in overeenstemming met uw behoeften en omdat u geen hardware aan hoeft te schaffen, zijn de kosten lager en kunt u sneller naar de markt.

Get to market quickly

New or existing apps

Klaar voor nieuwe of bestaande applicaties

U hebt een uitstekende applicatie gebouwd of u hebt een aantal fantastische ideeën voor een nieuwe. Fantastisch! Laat de rest aan ons over. Wij zorgen voor een geschikte omgeving en verrichten alledaagse taken, zoals het patchen van software en hardware-upgrades: u richt zich op de app, wij doen de rest.

Schaalbaar naar behoefte

Begin op het voor u vereiste niveau, groot of klein, en schaal naar behoefte op- of neerwaarts. Of u nu een pay-as-you-use test- en ontwikkelingstomgeving nodig heeft of een volledige productie-oplossing, wij staan klaar om uit te breiden wanneer u dat nodig heeft.

Scales to your needs

Cloud-based extensions

Cloudgebaseerde extensies

Het opzetten van geïsoleerde extensies van uw bestaande werk is makkelijker dan ooit, dankzij de cloud. Als u een poortaansluiting voor uw mobiele apps nodig heeft op uw bestaande aanbod, of uw werk op talloze ander manieren wilt uitbreiden, zorgen onze cloudoplossingen voor een naadloos verloop.

Andere hostingoplossingen

Rackspace kan u helpen uw complete IT-infrastructuur te beheren. Lees wat er nog meer mogelijk is:

Hosting voor informatierijke media

Het hosten van een website heeft zijn eigen unieke uitdagingenzoals downtime, pagina's die langzaam laden of trage downloads - die allemaal game over voor uw website kunnen betekenen. Laat het hosten van uw website dus aan ons en wij zorgen dat het goed komt.

Platform voor applicatieontwikkeling

U heeft een geweldig idee en wij hebben de ideale infrastructuur voor de ontwikkeling van uw idee. Het maken, testen en 'deployen' verloopt als een speer met de oplossingen van Rackspace, zonder dat u de zorgen heeft van het aanschaffen van uw eigen servers.

Test- en ontwikkelingsomgevingen

De code van uw applicatie testen is cruciaal als u uw oplossing wilt lanceren. Een eigen test- en ontwikkelomgeving onderhouden is duur, complex en kost een hoop tijd. Laat Rackspace daarom zorg dragen over uw testomgeving, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Website- en bloghosting

Uw website moet voorbereid zijn op onverwachte pieken en dalen van bezoekers. Onze oplossingen zijn robuust en betrouwbaar, zodat uw website in de lucht blijft - ook al heeft u nog nooit zoveel bezoekers gelijkertijd gehad.