Infrastructuurbeveiliging en -betrouwbaarheid

Secure your data

Beveilig uw data

Indien het onverwachte gebeurt, zullen we helpen de belangrijke bestanden voor uw website of applicatie te beschermen, beschikbaar met encryptie op bedrijfsniveau (Advanced Encryption Standard, 256 bit key). Als er iets mis mocht gaan, een harddrive gaat kapot of u raakt bestanden kwijt, dan kunnen wij bestanden snel herstellen en zorgen dat u weer gauw aan de slag kunt.

Naleving van hoge normen

Rackspace datacenters voldoen aan PCI DSS-, ISO27001- en ISAE 3402 Type II-normen, wat bevestigt dat uw websites en applicaties beveiligd worden door de beste processen en technologieën. We kunnen ook een evaluatie van de beveiliging en systeemprestaties, capaciteitsplanning of best practice-aanbevelingen en -implementaties aanbieden.

Betrouwbaarheid voor uw applicaties

Applicaties die meestal werken, zijn niet goed genoeg. Uw gebruikers moeten altijd toegang hebben tot de voor hun werk benodigde tools. Als u met Rackspace werkt, krijgt u de betrouwbare prestaties die u nodig hebt, zonder extra personeel. Lees onze SLA.

Andere hostingoplossingen

Rackspace kan u helpen uw complete IT-infrastructuur te beheren. Lees wat er nog meer mogelijk is:

Reputatierisicobeheer

De goede reputatie van uw bedrijf is het resultaat van jarenlange noeste arbeid. En het kan binnen luttele uren aan diggelen liggen. Goed ontworpen websites en IT-infrastructuur kan uw reputatie beschermen.

Oplossingen die downtime voorkomen, hacks tegengaan en de performance van uw applicatie verbeteren zorgen er allemaal voor dat uw reputatie uitmuntend blijft, zelfs als uw website opeens veel bezoekers krijgt. Wij werken met u om uw risico op reputatieschade te voorkomen.

Outsourcing versus In-House

Uw IT-infrastructuur moet flexibel inzetbaar zijn, omdat de wereld dat ook van uw business verwacht. Maar wilt u de investeringen doen om deze flexibiliteit in-house te regelen, of kiest u liever voor outsourcing.

Van investeringen naar operationele kosten

IT komt steeds meer onder druk te staan om meer en snellere service te leveren voor minder geld. Dit is een flinke uitdaging, vooral in een crisissituatie. Uw IT-infrastructuur outsourcen levert uw bedrijf veel voordelen en kostenbesparingen op, vooral wanneer u dit vergelijkt met in-house oplossingen. En de extra flexibiliteit die het IT-model van operationele kosten u biedt, mag u ook niet negeren.

Governance- en compliance-eisen

Elk bedrijf heeft te maken met regelgeving en compliancy. Of dit nu ISO-certificeringen of regelgeving omtrent het verhandelen van aandelen zijn. Eén van de strategische elementen die met veranderingen in regelgeving te maken hebben is de bescherming en management van informatie - iets wat traditioneel gezien binnen de IT zit. CIO's moeten niet slechts de impact van nieuwe innovaties beoordelen, ze moeten ook de juridische implicaties snappen.