Het Startup-programma

We zijn onze roots niet vergeten. Met het Rackspace Startup Programma leggen wij ons er dan ook op toe ondernemers te helpen bij het opzetten van de volgende generatie bedrijven.

Naast de begeleiding en support van Rackspace werken we nauw samen met een aantal partners voor speciale prijzen en promoties, zodat u volledig ondersteund bent om het beste te halen uit uw beginnende bedrijf.

startup programme

why rackspace

Waarom Rackspace?

Wij schalen naar uw behoefte Terwijl u uw bedrijf ontwikkelt, kunt u de oplossing krijgen die u nodig hebt voor uw groei en u betaalt alleen voor wat u gebruikt. En, met open standaards, open API's en OpenStack zijn wij in de voorhoede van de prestaties en innovatie.

Onze partner-incubators en -accelerators uit de Benelux

En dit zijn onze Engelse partner-incubators en -accelerators
3beards
Show more
     

Voordelen van Startup-programma

Kortingen en promoties

Wij werken nauw samen met verschillende incubators, accelerators, samenwerkruimtes en risicokapitaalfondsen met speciale prijzen en promoties. Inbegrepen zijn geweldige kortingen op Rackspace hosting (indien van toepassing), en heel veel meer.

Begeleiding, netwerken en brainstormen

Wij helpen graag, op welke wijze dan ook. Of het nu begeleiding bij de groei van uw bedrijf is, of een kennismaking met een andere startup, wij zorgen ervoor dat u het benodigde hebt.

Cloudarchitectuurplanning

We zullen u helpen met het plannen en implementeren van en werken met een cloud die is afgestemd op uw app of website. Wilt u een 1-op-1-sessie met een architect? Wij zorgen dat het gebeurt. Wij zorgen er hoe dan ook voor dat u de oplossing krijgt die u nodig hebt.

Developertools

SDK´s, API´s en Github Repository - deze staan allemaal tot uw beschikking. Maak gebruik van het Rackspace Knowledge Center als u technische vragen hebt, of neem deel aan een discussie op ons Community Forum.

Meld u aan voor het Startup Programma

Meld u nu aan