Oplossingen voor starters en kleine bedrijven

Rackspace: serviceleider in Managed Hosting en cloudcomputing

We hebben een scala aan fantastische oplossingen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf goed van start gaat en de flexibiliteit heeft om te kunnen groeien. We kunnen websitehosting, e-mail en exchange-hosting combineren en een platform leveren voor het bouwen van apps of elk van deze dingen als op zichzelf staande oplossingen bieden. En dan hebben we het nog niet eens over ons befaamde Startup-programma, waarmee we ontluikende entrepreneurs helpen met hosting, coaching en mentoring, samen met geselecteerde incubators, investeerders en meer.

Startup Programma

Rackspace houdt van starters - wij leggen ons erop toe om ondernemers te helpen de volgende generatie bedrijven te runnen met onze hosting en Fanatical Support®. Laat met coaching en mentoring in samenwerking met geselecteerde incubators, accelerators, investeerders en anderen die onze passie voor starters delen, onze passie voor opkomende bedrijven u naar het volgende niveau helpen.

Meer informatie

 
Rackspace Startup Programma

Uw doelen

Kosten verlagen

Onze pay-as-you-grow cloudoplossingen zorgen dat u altijd alleen betaalt voor wat u nodig hebt

Geen lock-in

Geen langetermijncontracten betekent dat u blijft omdat u dat wilt en niet omdat u dat moet.

Expertise

Haal middelen en mensen weg bij IT-beheer en laat dit over aan onze uitgebreid getrainde supportteams.

Flexibiliteit

Stel Cloud Servers in wanneer u die nodig hebt en haal ze weg wanneer ze niet nodig zijn. U betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Beschikbare casestudy's

Puxee

Puxee.com

Puxee is een interactief reclamenetwerk dat is gericht op het vervullen van de behoeften van zowel adverteerders als uitgevers.

Lees meer

Not on the High Street

NotOnTheHighStreet.com

Een e-business voor het buitengewone. Een online marktplaats met unieke collecties van inspirerende producten van de meest creatieve kleine bedrijven in het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer

Oplossingen per business-issue

Organisaties hebben ongeacht hun grootte te maken met zakelijke uitdagingen. IT kan de kern van de oplossing vormen, maar net zo goed de grondoorzaak van het probleem zijn. Of u nu hulp nodig heeft bij het opzetten van een langetermijnstrategie of een tactische oplossing voor de korte termijn, Rackspace heeft de technische expertise en het zakelijke inzicht om u bij te staan in het vinden van de passende zakelijke oplossing.

Oplossingen per branche

Al onze klanten hebben behoefte aan oplossingen die altijd beschikbaar zijn en ondersteund worden door diepgaande technische expertise en Fanatical Support. Maar wij begrijpen ook dat organisaties in specifieke sectoren voor specifieke uitdagingen komen te staan.

Ontdek hoe wij werken met organisaties in uw markt en lees meer over onze kijk op uw branche.

Oplossingen per gebruiksmogelijkheid

Uw exacte wensen zijn uniek voor u en uw bedrijf. Daardoor is het waarschijnlijk dat het vinden van een infrastructuur die aan uw specifieke eisen voldoet leidt tot een out-of-the-box-oplossing. Onze afdeling gebruiksmogelijkheden geeft een aantal gebruiksvoorbeelden voor Rackspace-infrastructuur en is erop gericht om u duidelijk te maken hoe wij kunnen helpen om uw project te doen slagen.