Test- en ontwikkelingsomgevingen

Schaal snel op of neer

Kies de vereiste servergrootte, kies het besturingssysteem waarmee wordt gewerkt en in enkele minuten is uw testomgeving online. Gecrashte code? Geen probleem, start via het portaal opnieuw op. Als u klaar bent, hoeft u uw Cloud Servers slechts te verwijderen en u wordt niet langer gefactureerd.

Spin up servers quickly

Prestaties en gegevensisolatie

Wij bieden traditionele en gevirtualiseerde omgevingen voor verhoogde prestaties en de gegevensisolatie van een private, dedicated infrastructuur. U kunt deze zelfs koppelen aan een bestaande of nieuwe cloudomgeving dankzij onze Hybrid Cloud-technologie.

Ondersteund door Fanatical Support

U bepaalt hoeveel onderhoud en monitoring u wilt doen. Als u liever hebt dat wij het routinewerk voor u verrichten, hebben wij Service Levels die aansluiten bij uw behoeften - wat u ook kiest, u krijgt directe toegang tot ons supportteam, 24/7, 365 dagen per jaar.

Meer bronnen

  • Drempel van levensvatbaarheid e-book.
    Een e-book gericht op de belangrijke kwestie van innovatie en hoe open cloud de drempel van levensvatbare projecten voor organisaties verlaagt.

  • Cloudinnovatie video.
    Een video die toont waar cloud klanten helpt te innoveren en waarom de cloud zo sterk is op bepaalde cruciale punten.

Andere hostingoplossingen

Rackspace kan u helpen uw complete IT-infrastructuur te beheren. Lees wat er nog meer mogelijk is:

Hosting voor informatierijke media

Het hosten van een website heeft zijn eigen unieke uitdagingenzoals downtime, pagina's die langzaam laden of trage downloads - die allemaal game over voor uw website kunnen betekenen. Laat het hosten van uw website dus aan ons en wij zorgen dat het goed komt.

Website- en bloghosting

Uw website moet voorbereid zijn op onverwachte pieken en dalen van bezoekers. Onze oplossingen zijn robuust en betrouwbaar, zodat uw website in de lucht blijft - ook al heeft u nog nooit zoveel bezoekers gelijkertijd gehad.

SaaS-hosting

Focus op uw software, niet op de servers waar uw software op draait. Uw dynamische oplossingen groeien namelijk met u mee, waardoor u klein kan beginnen, maar groot kan eindigen. En onze infrastructuur groeit met u mee, hoe groot of klein u ook bent.

Platform voor applicatieontwikkeling

U heeft een geweldig idee en wij hebben de ideale infrastructuur voor de ontwikkeling van uw idee. Het maken, testen en 'deployen' verloopt als een speer met de oplossingen van Rackspace, zonder dat u de zorgen heeft van het aanschaffen van uw eigen servers.