Website- en bloghosting

Schalen naar behoefte

Moet u vlug servers op gang brengen? U kunt met ons snelle controlepaneel in luttele minuten voorzien in nieuwe Cloud Servers en deze weer stopzetten wanneer u ze niet nodig hebt. Als u werkt met een dedicated oplossing, stelt onze Hybrid Cloud-technologie u in staat tot cloudbursting als er onverwacht pieken in het verkeer optreden.

Scale to your needs

Uptime en betrouwbaarheid

Beschikbaarheid en prestaties behouden is van kritisch belang voor de integriteit van uw merk. Websites die meestal online zijn, zijn niet goed genoeg. Onze robuuste SLA's houden uw website draaiend en geven u sterke, betrouwbare prestaties zonder dat u extra personeel hoeft in te zetten.

Snel content beschikbaar maken

Met onze Cloud Files-oplossing kunt u uw rijke media veilig opslaan en deze snel wereldwijd leveren - de Akamai CDN levert uw mediacontent wereldwijd met zo'n hoge snelheid dat deze lokaal geleverd lijkt. En het beste van alles is dat er geen verborgen kosten zijn; u betaalt altijd alleen voor wat u gebruikt.

Serve content rapidly

Andere hostingoplossingen

Rackspace kan u helpen uw complete IT-infrastructuur te beheren. Lees wat er nog meer mogelijk is:

Test- en ontwikkelingsomgevingen

De code van uw applicatie testen is cruciaal als u uw oplossing wilt lanceren. Een eigen test- en ontwikkelomgeving onderhouden is duur, complex en kost een hoop tijd. Laat Rackspace daarom zorg dragen over uw testomgeving, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Hosting voor informatierijke media

Het hosten van een website heeft zijn eigen unieke uitdagingenzoals downtime, pagina's die langzaam laden of trage downloads - die allemaal game over voor uw website kunnen betekenen. Laat het hosten van uw website dus aan ons en wij zorgen dat het goed komt.

SaaS-hosting

Focus op uw software, niet op de servers waar uw software op draait. Uw dynamische oplossingen groeien namelijk met u mee, waardoor u klein kan beginnen, maar groot kan eindigen. En onze infrastructuur groeit met u mee, hoe groot of klein u ook bent.

Samenwerken op een gedeeld platform

Verbeter het samenwerken van uw team met de krachtige SharePoint-oplossingen van Rackspace. Voeg hier onze goedkope e-mailmogelijkheden aan toe en u heeft een snelle en gemakkelijke manier om met uw hele team samen te werken aan het volgende toffe project.

Related Articles

E-books lenen: de toekomst van bibliotheken
Digitale marketeers moeten mobiel niet vergeten
Cloud computing en het nieuwe tijdperk van digitale media