Een cloud die werkt – meteen vanaf het begin

Een schaalbare, betrouwbare, snelle cloud bestaat uit zoveel meer dan alleen servers.

Dat is waarom onze technici gratis assistentie bij de samenstelling van uw architectuur bieden. Ze helpen u met het ontwerpen van de juiste combinatie van servers, netwerk, opslag en het management van het dataverkeer. Zo is uw online omgeving altijd afgestemd op de vraag van uw bedrijf, maar heeft het ook de flexibiliteit om mee te groeien als de complexiteit van uw bedrijf groeit. Ook ondersteunen deze technici uw op de gebieden waar u het meeste moeite mee heeft, zoals schaalbaarheid, monitoring, reageren op problemen, patchen en updates installeren.


Als dit allemaal boven uw pet gaat en u wilt meer weten wat de cloud nu eigenlijk is, kijk dan op onze cloud computing pagina – klik hier voor meer informatie.Storage and Data

Cloud Backup

Back-up- en herstelmogelijkheden op bestandsniveau zodat u uw bedrijf kunt beschermen tegen het onverwachte. Cloud Backup heeft eenvoudigweg een prijs per maand voor de servers en storage die u gebruikt - geen kosten vooraf of langlopende contracten.

Kenmerken

 1. Een back-up maken van specifieke bestanden en mappen
 2. Optionele AES-256-encryptie
 3. Automatische compressie en deduplicatie

Cloud Block Storage

Cloud Block Storage levert consistente en betrouwbare storageprestaties, vanaf slechts 12p/GB. Er kan worden gekozen uit standaard en hoge prestatieniveaus, terwijl klanten met Managed Cloud ook gebruik kunnen maken van support voor het aanmaken en verwijderen van volumes.

Kenmerken

 1. Consistente en betrouwbare storage in de Open Cloud
 2. Betaal alleen voor wat u gebruikt, vanaf slechts 12 p/GB/maand
 3. SSD volumes met hoge prestaties beschikbaar

Cloud Files

Onbeperkte, on-demand storage voor uw bestanden en media, vanaf slechts 7p/GB. En u betaalt altijd alleen voor wat u gebruikt. Wij kunnen uw content ook met hoge snelheden de wereld door sturen, via de Akamai CDN voor een snelle, als het ware lokale ervaring.

Kenmerken

 1. Onbeperkte, on-demand storage vanaf 7p/GB/maand
 2. Lever content snel met CDN van Akamai
 3. Eenvoudige toegang via Controlepaneel of API

Cloud Databases

Lever snellere applicaties met Cloud Databases die de hoge prestaties van MySQL-databases bieden inclusief ingebouwde redundantie en geautomatiseerde configuratie. Klanten met een Managed Service Level kunnen ook profiteren van assistentie bij back-ups, optimalisatie, voorzieningen en meer.

Kenmerken

 1. Hoogwaardige cloudhosting voor uw MySQL-databases
 2. Ingebouwde gegevensreplicatie voor meer betrouwbaarheid
 3. Geautomatiseerde implementatie, configuratie en patching

Compute

Private Cloud

Cloud Servers

Flexibele en schaalbare Cloud Servers beginnen al bij 3p/u en daarmee kunt u in enkele minuten honderden servers laten draaien. Vergroot de schaal als u het vermogen nodig hebt en verlaag deze wanneer die niet nodig is - u betaalt ook altijd alleen voor wat u gebruikt, dus er zijn geen vervelende verrassingen.

Features

 1. 24x7x365 Support per chat/telefoon/ticket
 2. Geheel gebouwd met datacenter-graads SSDs met de bescherming van RAID 10
 3. Krachtige Intel® Xeon®-processoren
 4. 40 Gigabits per seconde hoog beschikbare netwerkverwerkingscapaciteit voor elke hostmachine
 5. Provisioning van Cloud Servers in minuten voor snel op- en neerschalen van capaciteit.

Platform & Networking

Cloud Monitoring

Stop problemen voor deze zich voordoen - verstuur waarschuwingen naar uw laptop of smartphone, of maak automatisch een ticket aan bij Rackspace. Of u nu wilt hosten in ons datacenter of dat van u, u profiteert wereldwijd van API-gestuurde monitoring.

Features

 1. Monitoring
 2. Aanpassen
 3. Rapporteren
 4. Tijd besparen

Cloud Load Balancers

Rackspace Cloud Load Balancers bieden u een betrouwbare load balancing en failover oplossing, startend bij 1p per uur. Zoals alle cloudproducten van Rackspace groeien ook uw Cloud Load Balancers mee met uw infrastructuur en zijn deze gebaseerd op krachtige Zeus technologie.

Features

 1. On-demand software load balancers
 2. Geavanceerde load balancing algoritmes
 3. Een dedicated, statisch ip voor uw omgeving

Cloud DNS

Cloud DNS wordt geleverd als een volledig kosteloze API-service, gericht op geautomatiseerd en eenvoudig beheer van het domeinnaamsysteem. Klanten met een Managed Cloud-account krijgen ook support voor het aanmaken, configureren en verwijderen van hun domeinen en bestanden.

Features

 1. Toegang via een openbare API
 2. Ondersteuning van veel recordtypes (A, CNAME, NS, TXT, AAAA, DKIM, MX, SRV & SPF)
 3. Meerdere regionale (VS en UK) service-eindpunten